A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочалося позачергове засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови сьогодні, 28 березня, в залі засідань міської ради під головуванням міського голови Ярослава Паращича розпочато роботу позачергового засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

10:27 28.03.2024

Інформаційний захід - відкрита лекція на тему протидії гендерно-зумовленому насильству

20 березня 2024 року БФ "Право на захист", спільно з БФ "Милосердя", за підтримки Турківської міської ради та Турківського міського відділу поліції, провів інформаційний захід - відкриту лекцію на тему протидії гендерно-зумовленому насильству.

14:22 27.03.2024

Засідання комісії ТЕБ і НС Турківської міської ради

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом першого заступника міського голови Олега Гришканича, за участі заступника міського голови Степана Залуги, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії ТЕБ і НС відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради. На засіданні членами комісії розглянуто звернення двох жителів громади про надання їм допомоги через пожежу, яка виникла в житлових будинках.

12:06 27.03.2024

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Сьогодні, 26 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ярослава Паращича, за участі першого заступника міського голови Олега Гришканича, заступника міського голови Степана Залуги, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, членів виконавчого комітету, старостів та запрошених.

11:20 26.03.2024

Обережно-сказ!

НАГАДУЄМО!  Сказ - особливо небезпечне інфекційне захворювання, спільне для тварин і людей, яке може вражати всіх теплокровних тварин (хворіють всі види домашніх, сільськогосподарських та диких тварин). Захворювання характеризується тяжким ураженням центральної нервової системи і закінчується смертю (летально).

09:54 26.03.2024

Відбулася апаратна нарада

Сьогодні, 25 березня, відбулася апаратна нарада у міського голови Ярослава Паращича за участю першого заступника міського голови, секретаря міської ради, з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради.

11:04 25.03.2024

Благодійна допомога нашим захисникам

Велика подяка хорошому другу із нашого міста побратима Граніце-на-Мораве Město Hranice Чеська Республіка Jaroslav Tvrdoň (керівнику Strojeastavby Tvrdoň , s.r.o.), організації UkrajinaHelp UkrajinaHelp та усім добрим людям з міста Граніце за надану благодійну допомогу 2 повністю укомплектованими автобусами та продуктами харчування, які були передані Турківська міська рада Львівської області для потреб 112 бригади 128 батальйону в/чА7494 та спецпідрозділу ЗСУ.

16:39 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень