A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 54-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 19.09.2018 16:42
Кількість переглядів: 470

Скликання 54-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 18.09.2018 року - 27 вересня 2018 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 54-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 54-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Боберського С.Ф.
  3. Про розгляд заяви Іваник В.В.
  4. Про розгляд заяви Куцак Ю.М.
  5. Про розгляд заяви Шубін Ю.О.
  6. Про розгляд заяви Шубін Ю.О.
  7. Про розгляд заяви Бедрійчук А.В.
  8. Про розгляд заяви Тхір М.М.
  9. Про розгляд заяви Мировича В.С.
  10. Про розгляд заяви Іщенка Д.А.
  11. Про розгляд заяви Притули Р.Р.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Тиндик Тамарі Адамівні
  13. Про внесення змін в рішення від 27.07.2018 №1609 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Будз М.В.»
  14. Про внесення змін в рішення від 01.06.2018 №1509 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Сливар Р.С.»
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Турянській О.Я.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Роздольському Т.М.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування магазину Чепіль О.Я.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Бойко І.М.
  19. Про відміну рішення №98 від 13.05.1998р Кузьмак Л.М.
  20. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Боднар О.І.
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Вишотраки Я.О.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Блажевському С.Я.
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Тисовській Г.М.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Черчович М.І.
  25. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Когут І.М.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Чернянській О.М.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Турянському М.М.
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Ложінській Г.Д.
  29. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Севері Мар’яну Івановичу.
  30. Про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.

Питання що пропонуються добавити з голосу:

31. Про розгляд заяви Рожко В.В.

32. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмин П.В.

33. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельнику С.І.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Жданянчин І.І.

35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Місько О.М.

36. Про внесення змін до рішення сесії від 30.08.2018 №1652 «Про присвоєння адресного номера земельній ділянці Макаришин Л.О.».

37. Про Порядок оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств.

38. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 26.06.2018 №1563 «Про розроблення схеми санітарної очистки міста».

39. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Будівництво (облаштування) дитячого майданчика по вул.Січових Стрільців (міський парк)».

40. Про розгляд листа Департаменту архітектури та розвитку містобудування

41. Про надання дозволу на розробку детального плану забудови території для будівництва та обслуговування гідроелектростанції (МГЕС) та сонячної електростанції (СЕС) по вул.Травнева,96-в ТзОВ «Сила Струму».

42. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Матківської Світлани Романівни

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень