A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Самбірській РВА відбулась нарада щодо проведення додаткових заходів з мобілізації

Начальник Самбірської районної військової адміністрації Іван Ільчишин провів чергову нараду за участі керівництва Самбірського РТЦК та СП та Самбірського РВ ГУНП Львівської області з представниками органів місцевого самоврядування і відповідальними особами за ведення військового обліку. В даній нараді взяв участь перший заступник Турківського міського голови Олег Гришканич.

10:48 29.02.2024

Розпочато роботу чергового засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови сьогодні, 29 лютого, в залі засідань міської ради під головуванням міського голови Ярослава Паращича розпочато роботу чергового засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання.

10:33 29.02.2024

Робимо наше місто чистішим!

Минулого тижня працівники Комунального некомерційного підприємства «Турківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» (головний лікар Микола Яцкуляк) провели прибирання території Берізка при виїзді з міста Турки.

11:32 28.02.2024

Підтримка нашим Захисникам!

Спільними зусиллями Турківської громади вдалося придбати ліхтарі KOMBAT Predator Headlamp II Uni Olive в кількості 10 штук для потреб наших захисників із 110-ї окремої механізованої бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка (Авдіївський напрямок).

09:39 28.02.2024

Оголошено про запуск нової грантової програми «єМістечко – простір для кожного»

Фонд Пам'ять, відповідальність і майбутнє (EVZ) оголосив про запуск нової грантової програми «єМістечко – простір для кожного» для українських музеїв, бібліотек, театрів, архівів та інших культурних закладів та їхніх партнерів.

09:38 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень