A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки до чергового пленарного засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 23 травня, в сесійній залі міської ради за участі членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення.

11:17 23.05.2023

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

У ході підготовки до чергового пленарного засідання сесії Турківської міської ради сьогодні, 22 травня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та регуляторної політики з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання. У засіданні взяли участь члени комісії та запрошені на комісію.

16:21 22.05.2023

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Турківській ДЮСШ "Юність" відбудеться змагання з шашок «ТАТО, МАМА і Я – СПОРТИВНА ШАШКОВА СІМ’Я»

У неділю, 28 травня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Турківській ДЮСШ "Юність" відбудеться змагання з шашок «ТАТО, МАМА і Я – СПОРТИВНА ШАШКОВА СІМ’Я».

14:49 22.05.2023

В Турківській територіальній громаді відбудеться захід з нагоди Дня Героїв

В Україні День Героїв, або Свято Героїв відзначають щорічно 23 травня. Так ми вшановуємо тих, хто в різні часи боровся за свободу та незалежність нашої держави. Так, у вівторок, 23 травня в Турківській територіальній громаді відбудеться захід з нагоди Дня Героїв.

11:29 22.05.2023

23 травня - День Героїв України

Ідея Свята Героїв виникла у середовищі українських націоналістів. Уперше офіційно воно було запроваджене постановою ІІ Великого Збору ОУН, який відбувся у квітні 1941 року в Кракові: «Обов’язуючі організаційні свята є: свято соборності 22 січня, свято Героїв революції дня 23-го травня і День боротьби 31 серпня».

11:12 22.05.2023

Участь у проекті «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР: ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДАНИХ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАД», в рамках конкурсу оголошеного Міжнародною організацією з міграції

Турківська міська рада прийматиме участь у проекті «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР: ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДАНИХ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАД», в рамках конкурсу оголошеного Міжнародною організацією з міграції.

10:38 19.05.2023

День вишиванки-символ незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ!

Сьогодні, 18 травня, в Турківській територіальній громаді було проведено захід, присвячений Дню вишиванки, за участю працівників Турківської міської ради. Під час заходу учасниками виконано Державний Гімн України.

12:08 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень