A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Я маю право

Дата: 10.08.2018 09:17
Кількість переглядів: 459

Про проект «Я МАЮ ПРАВО!»

«Я МАЮ ПРАВО!» — це загальнонаціональній правопросвітницький проект, мета якого — підвищення рівня правової культури та правової свідомості громадян та розвиток системи безоплатної правової допомоги. Наразі мережа безоплатної правової допомоги налічує 551 точку доступу до безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

Логотип проекту Я маю право

Основні напрями реалізації проекту:

  • захист прав аграріїв
  • захист прав дітей та жінок
  • право на справедливий суд
  • захист прав підприємців
  • захист прав при взаємодії з правоохоронними органами

Проект реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції за підтримки міжнародних донорів та партнерів. Парнерами проекту виступають Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Міжнародний фонд «Відродження», Координаційний центр з надання правової допомоги, Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація юридичних клінік України.

Проект розрахований на три роки — з 2017 по 2019. У вересні 2017 року проект отримав статус національного згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України №638-р від 13.09.2017. 2018 рік оголошено роком проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Детальну інформацію про проект, а також корисні правові поради можна отримати на веб-сайті проекту —  pravo.minjust.gov.ua та на Youtube каналі Міністерства юстиції України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень