A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Привітання З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 29.12.2017 10:56
Кількість переглядів: 599

Дорогі турківчани, шановна громадо!

Від усього серця хочемо привітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів. Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідного краю та нашого міста Турка. Надіємось, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє. Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдв'яна зоря запалить у Наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

Хай прийдешній рік принесе усім нам миру. Миру нашій країні, кожній родині, миру кожній хаті! Без цього інші побажання не матимуть сенсу.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Турківська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень