A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 51-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 17.07.2018 14:23
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 17.07.2018 року - 26 липня 2018 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 51-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 51-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Іжик С.М.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Писанчин А.І.
  4. Про розгляд заяви Бриндас А.Я.
  5. Про розгляд заяви Мельник С.І.
  6. Про розгляд заяви Періг В.М.
  7. Про розгляд заяви Герасименко А.О.
  8. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Новроцькому В.М.
  9. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Шулик Р.І.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Годій К.І.
  11. Про внесення змін в рішення №1859 від 04.12.2013р. «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації на земельну ділянку комунальної власності під будівництво гаража Крецул Н.М.».
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Петелі С.О.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Фазан С.І.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Яворській Ю.В.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі по вул.Травнева,10 ПАТ «Укртелеком».
  16. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Прик М.П.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Прик З.І.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Солопатич І.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Іжик Т.В.
  20. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Прик М.П.
  21. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Яворській О.З.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності .
  23. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Баган В.Т.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Козловській С.В.
  25. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Круц Г.І.
  26. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кузьмак М.В.
  27. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмак В.О.
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Миськів М.І.
  29. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий номер 4625510100:01:028:0654 для обслуговування торгового павільйону Севері М.І.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення земельної ділянки з будівництва гаража під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Семенків В.В.
  31. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Солопатич С.І.
  32. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Криванчик М.С.
  33. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Яворському Роману Володимировичу.
  34. Про розгляд заяви Карпінець Н.В.
  35. Про уточнення бюджету загального фонду.

Питання що пропонуються добавити з голосу:

36. Про уточнення коштів по спеціальному фонду

37. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки сільськогосподарського призначення під будівництво та обслуговування автомийки Блажівському В.М.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Яворській Н.М.

39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Будз М.В.

40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Шпуганич М.А.

41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кузьмину П.В.

42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Мельник С.І.

43. Про розгляд земельного спору та затвердження Акту обстеження земельної ділянки від 23.07.2018 року.

44. Про  виконання бюджету міської ради за  І-ше півріччя 2018 року.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень