A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

РЕЗУЛЬТАТИ ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ 57-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ТУРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.11.2018 15:30
Кількість переглядів: 551

Порядок денний

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 57-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Кітраль Ю.В.
  3. Про розгляд заяви Малетича В.І.
  4. Про розгляд заяви Дуркот І.М.
  5. Про розгляд заяви Богдан О.М.
  6. Про розгляд заяви Богдан О.М.
  7. Про розгляд заяви КП «Турківське житлово-комунальне управління»
  8. Про розгляд заяви ТзОВ «Преса-ВИСОКИЙ ЗАМОК»
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Беседін С.М.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Богдан Р.Т.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування торгового павільйону Гунчак Т.В.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Зелінко О.Й.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Зелінко О.Й.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Паскар В.Т.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Рогач З.І.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Роздольського М.І.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Синичич К.М.
  18. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства  кадастровий номер 4625510100:01:025:0042 на категорію під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Солопатич І.Я.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Тачалці Л.М.
  20. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Такалкою В.О.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тачалці Л.М.
  22. Про внесення змін в рішення №1712 від 25.10.2018р Тачалці П.І.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Тиндик А.Г.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування столярної майстерні Шугало О.В.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Яворському М.В.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під спортивний майданчик по вул.Травнева Турківській міській раді
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для влаштування відкритого складу для будівельних(сипучих) матеріалів по вул.Л.Українки Турківській міській раді
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Цінкевич М.І.
  29. Про передачу в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:029:0101 для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. С.Стрільців,161 Богайчик І.В.
  30. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Юсипович М.І.
  31. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських  будівель та споруд Жмурику М.М.
  32. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кузьмак М.В.
  33. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Тисовській Г.М.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Луб І.І.
  35. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Леньо М.О.
  36. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Ребій Г.В.
  37. Про відведення земельної ділянки по вул.Горішня(вище церкви) орієнтованою площею 6.0га до земель запасу
  38. Про розгляд заяви Яворської Р.І.
  39. Про розгляд заяви Яворської Р.І.
  40. Про розгляд заяви Білас І.М.
  41. Про підтвердження розпорядження міського голови №56-ОД від 05.11.2018 року «Про уточнення коштів загального фонду».
  42. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 11.02.2016 №216 «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної (фінансової) допомоги малозабезпеченим громадянам, які опинилися у скрутній  життєвій ситуації і проживають на території міста».
  43. Про скасування рішення виконавчого комітету №131 від 15.11.2018 року «Про розгляд заяви Яворського В.В. щодо присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомості».
  44. Про затвердження штатного розпису КП «Турківське житлово-комунальне управління»
  45. Про підтвердження розпорядження від 16.11.2018 року №34-АГ «Про затвердження кошторисної документації «Будівництво вуличного освітлення по вул.Зарічна в місті Турка»
  46. Про співфінансування інвестиційного проекту, що може реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2019 році
  47. Про переведення штатних одиниць
  48. Про скерування відповідного звернення стосовно оплати праці працівників дошкільних навчальних закладів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень