A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 12-го чергового засідання сесії Турківської міської ради 8 скликання

Дата: 20.04.2021 17:39
Кількість переглядів: 691

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 28.04.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.С.Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 12-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 12-ї чергової сесії 8 скликання
  2. Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів на території Турківської міської територіальної громади.
  3. Про розгляд заяви Усачова С. В.
  4. Про розгляд заяви Усачова С. В.
  5. Про розгляд заяви Яворського М.І.
  6. Про розгляд заяви Мись В.М. (с.Ясениця)
  7. Про розгляд заяви Височанського В.Г.
  8. Про розгляд заяви Музики І.А.
  9. Про розгляд заяви Євчака М.Ю.
  10. Про розгляд заяви Ляхович О. М. (с.Присліп)
  11. Про розгляд заяви Войтович М.В.
  12. Про розгляд заяви Паращич В.І. (с.Шумяч)
  13. Про розгляд заяви Паращич В.І. (с.Шум’яч)
  14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Рибалко О. К. (с.Хащів)
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кобзі Т. І. (с.Хащів)
  16. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області під будівництво індивідуального гаража Бегею О.В. (с.Ісаї)
  17. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Білас Г.М.
  18. Про надання дозволу на розроблення детального плану території містобудівну документацію на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд Білас М.П.
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Яворською Л.М. (с.Завадівка)
  20. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському В.М. (с.Завадівка)
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дністрянській М.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шпуганич О.М. (с.Шум’яч)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хахуляку М.В. (с.Ісаї)
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Топорович Н.Я. (с.Завадівка)
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годованець Л.М. (с.Шум’яч)
  26. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Годованець Л.М. (с.Шум’яч)
  27. Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Годованець О.І. (с.Шум’яч)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Костьович І.Й.
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шикоряк І.М. (с.Ільник)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Шостак М.Т.
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Мамуш М.А. (с.Явора)
  32. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ярошович І.І. (с.Мельничне)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Самбірського району, Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)  для ведення особистого селянського господарства Ільків Є.І. (с.Кіндратів)
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільків Є.І. (с.Кіндратів)
  35. Про  надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області під будівництво індивідуального гаража Григурко Г.В.
  36. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд Писанчин М.М.
  37. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області під будівництво індивідуального гаража Яворській М.М.
  38. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області під будівництво індивідуального гаража Крілю М.М.
  39. Про передачу земельної ділянки  кадастровий номер 4625510100:01:028:0604 в короткострокову оренду для  обслуговування нежитлового (сторожового) приміщення терміном на 5-ть років Кріль Я.М.
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в. натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Стефанській Г.М. (с.Мала Волосянка)
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва індивідуального гаражу Іжик А.В.
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд Галич Л.В. (с.Мельничне)
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва індивідуального гаража Лопушевській М.М.  (с.Завадіва)
  44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд Рибчич А.М.
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для будівництва індивідуального гаража Стахнів М.Р.
  46. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту на користь ДП «Львівський облавтодор». (с.Явора)
  47. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки не сільськогосподарського призначення площею 0,0200 га, кадастровий номер 4625510100:02:000:0081 ПрАТ «ВФ Україна» на території Турківської міської ради Самбірського району Львівської області.
  48. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для ведення садівництва Сас Марії Михайлівні (с.Радич)
  49. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності  Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)  для ведення особистого селянського господарства Сас Марії Михайлівні  (с.Радич)
  50. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності  Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)  для ведення особистого селянського господарства Сас Михайлу Миколайовичу (с.Радич)
  51. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькому М. Й. (с.Радич)
  52. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькому М. Й. (с.Радич)
  53. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Ільницькій Г. І. (с.Радич)
  54. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Миськів О. М. (с.Ільник)
  55. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля)  для ведення особистого селянського господарства Лимар М. П. (с.Присліп)
  56. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Славичу І. М.
  57. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьо О. В.
  58. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Дульнявці І. Д.
  59. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Донію С. І.
  60. Про  передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Горбовому М.В.
  61. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності  Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Лоневській М.М.
  62. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Блажівському І.М. (с.Мельничне)
  63. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Бойко О.В. (с.Шумяч)
  64. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Миськів Ф.А. (с.Ісаї)
  65. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Притулі Р.Р.
  66. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для ведення садівництва Малій І.П. (с.Явора)
  67. Про  передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сіданичу М.І. (с.Шум’яч)
  68. Про  передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дульнявці О.Р.
  69. Про  передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для індивідуального дачного будівництва Чумак В.В. (с.Явора)
  70. Про  передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Дністрян В.С. (с.Лімна)
  71. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Бойко О.І.
  72. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Ладиці Г.М.
  73. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для ведення садівництва Біжику Т.В. (с.Явора)
  74. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Федорук К.Є. (с.Ісаї)
  75. Про  передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Федорук К.Є. (с.Ісаї)
  76. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Гав’як Л.В.
  77. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області для ведення садівництва Угрину В.А. (с.Явора)
  78. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Бережок по вул. Центральній,15 Макаришин О.Д. (с.Бережок)

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ №01

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

 

  1. Про затвердження Програми матеріальної підтримки відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області в питаннях забезпечення охорони громадського порядку, профілактики правопорушень, законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян на 2021 рік
  2. Про затвердження Програми забезпечення співфінансування проєкту «Придбання пересувного діагностичного рентгенівського цифрового апарату для комунального неприбуткового підприємства «Турківська центральна міська лікарня» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області» на 2021 рік
  3. Про проведення конкурсу та початок формування конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника (директора) Комунального некомерційного підприємства «Турківська центральна міська лікарня» Турківської міської ради Самбірського району Львівської області
  4. Про затвердження виконання Фінансового плану КНП «Турківський центр первинної медико – санітарної допомоги» за 2020 рік
  5. Про затвердження Програми розвитку освіти Турківської міської ради на 2021-2025 роки
  6. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Турківська міська рада
  7. Про внесення змін до рішення №89 від 24.12.2020 «Про виділення коштів на капітальний ремонт комунального автомобільного моста по вул.Лан у с.Присліп»
  8. Про надання дозволу на розроблення схеми організації дорожнього руху частини вулиць І.Франка, Молодіжна, пл.Ринок, В.Стуса, Міцкевича, Січових Стрільців в м.Турка Самбірського району Львівської області
  9. Про звільнення орендарів від орендної плати за користування комунальним майном
  10. Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Турківської міської ради
  11. Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна
  12. Про затвердження Порядку списання об’єктів комунальної власності Турківської міської ради
  13. Про дострокове припинення договору оренди комунального майна Турківською міською радою зі Студією районного радіомовлення «Карпатський гомін»
  14. Про дострокове припинення договору оренди комунального майна Турківською міською радою із ПП ВО «СВОБОДА»
  15. Про передачу в оренду відділу освіти, культури, туризму та спорту Боринської селищної ради майна в м Турка по вул.Міцкевича, 77/14, що належить до комунальної власності Турківської міської ради
  16. Про передачу в оренду управлінню соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації майна в м Турка по вул.Міцкевича, 77/14, що належить до комунальної власності Турківської міської ради
  17. Про створення комісії щодо прийому-передачі майна Турківської міської ради КУ «Центр надання соціальних послуг Турківської міської ради»
  18. Про уточнення коштів по спеціальному фонду (120,00 тис.грн. - придбання контейнерів для збору та сортування ТПВ, 44,00тис.грн. - придбанні плаваючої мотопомпи для пожежної охорони с.Лімна)
  19. Про внесення змін до рішення сесії від 25.03.2021 №412 “ Про уточнення залишків загального фонду”
  20. Про уточнення коштів по загального фонду (600,0 тис.грн. – зарплата відділу освіти, культури та туризму; 250,0тис.грн – забезпечення діяльності КУ “Центру надання соціальних послуг Турківської міської ради”; 13,6 тис.грн. – оплата підключення камер відеоспостережень до електромережі; 300,0 тис.грн. – на придбання пересувного діагностичного рентгенівського цифрового апарату; 200,0 тис.грн. – фін. підтримка відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції ГУНП у Львівській області; 700,0 тис.грн. – субвенція КНП Львівської обласної ради “Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”)
  21. Про уточнення коштів по загальному фонді (49,0 тис.грн. – на виготовленні схеми організації дорожнього руху частини вулиць І.Франка, Молодіжна, пл.Ринок, В.Стуса, Міцкевича, Січових Стрільців в м.Турка Самбірського району Львівської області (від Церкви Різдва Христового до Турківської дитячої музичної школи)
  22. Про уточнення коштів по загальному фонду (887,0 тис.грн. – отримана субвенція на фінансове забезпечення, будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності)
  23. Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, інших нефінансових активів закладів культури
  24. Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, інших нефінансових активів закладів освіти
  25. Про передачу комунального майна Турківської міської ради в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури та туризму Турківської міської ради
  26. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 №85 «Про затвердження структури виконавчих органів Турківської міської ради загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та структури працівників по благоустрою які фінансуються із міського бюджету»
  27. Про прийняття на баланс фактичних витрат по об’єкту «Будівництво підвідного розподільчого газопроводу середнього тиску від м.Турки до с.Вовче Турківського району Львівської області»
  28. Про звернення до Президента України, Служби безпеки України, Центральної виборчої комісії щодо виборів на ОВО №50 та №87
  29. Про звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо незадовільної роботи влади та провалену кампанію з вакцинації населення
  30. Про звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо факту державної зради у справі «Вагнерівців»
  31. Про затвердження Інструкції з діловодства у Турківській міській раді та її виконавчих органах.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ №02

 

У зв’язку із запровадженими протиепідемічними заходами на території Турківської міської ради, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, пленарне засідання міської ради провести за відсутності представників громадськості, виключно у складі міського голови, депутатів міської ради, доповідачів, старост та керівників відділів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень