A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Турка - Лопушанка: цього року дорожники розпочнуть капітальний ремонт

Дата: 14.05.2021 09:06
Кількість переглядів: 515

Фото без опису10 травня з робочим візитом Турківську громаду відвідав заступник голови Львівської  обласної державної адміністрації Юрій Бучко, який спільно з міським головою Ярославом Паращичем, першим заступником міського голови Олегом Гришканичем та заступником міського голови Степаном Залугою оглянули дорогу загального користування Турка-Лопушанка. Ремонтуватимуть її на двох ділянках від Турки до села Вовче та від Вовчого до Лопушанки. Вона є стратегічно важливою для гірського регіону та веде до перспективного пункту пропуску Лопушанка-Міхновець.

Щодо першого напрямку протяжністю 7 кілометрів проектно-кошторисна документація проходить експертизу. Після цієі процедури у найкоротший термін буде оголошено тендер. На цей рік виділили 50 мільйонів гривень.

Для ремонту другої ділянки на сьогодні профільний департамент розробляє проектно-кошторисну документацію. До серпня її мають завершити.

Розуміючи важливість цього напрямку та враховуючи незадовільний стан дороги, з місцевого бюджету виділили 1 мільйон гривень для ліквідації ямковості. Також планується залучати кошти з державного дорожнього фонду.

Зазначимо, що з 11 травня на цій ділянці вже працює техніка. .

Дорогу Бориня –Боберка продовжать ремонтувати наступного тижня.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень