A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Переваги подання податкової звітності засобами електронних сервісів

Дата: 03.11.2021 11:28
Кількість переглядів: 171

Електронне звітування – це  зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. Основні переваги подачі звітності в електронному вигляді – мінімальна затрата часу на заповнення податкових бланків, подання звітності з будь-якого місця, де є доступ до мережі Інтернет, вибір зручного часу для звітування та гарантія перевірки на наявність арифметичних помилок. Також, подача звітності в електронному вигляді позбавляє ризиків зараження на COVID-19 при відвідуванні ЦОП ДПІ.

Для подання звітності в електронному вигляді платник може використовувати модернізований електронний сервіс «Електронний кабінет платника».

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС з використання електронного цифрового підпису  (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

У центрах обслуговування платників податків у  ДПІ організовано робоче місце, де платник самостійно, або за допомогою фахівця ЦОП  може подати  звітність в електронній формі через «Електронний кабінет». Платнику  на прикладі показують всі етапи роботи в  «Електронному кабінеті» - від отримання КЕП до надсилання звітності.

У ході спілкування платники отримують вичерпні відповіді на питання, які виникають при роботі в «Електронному кабінеті».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень