A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 30-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 16.03.2022 17:13
Кількість переглядів: 474

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 18.03.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 30-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 30-ї сесії 8 скликання.
  2. Про хід виконання місцевих/регіональних програм за 2021 рік Турківської міської ради
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення Турківської міської ради від 24.12.2020 року №86 “Про бюджет Турківської міської ради на 2021 рік (код бюджету 1358500000)”
  4. Про затвердження звіту про виконання бюджету Турківської міської територіальної громади за 2021 рік  (код бюджету 1358500000)”
  5. Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади для передачі об’єктів в оренду на аукціоні
  6. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлових приміщень загальною площею 35 м2 в с.Ільник, вул.Центральна,12
  7. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди нежитлового приміщення  загальною площею 23,1 м2 в м. Турка, площа Ринок, 26 прим №№58,59,60
  8. Про передачу в оренду майна комунальної власності міської ради та оголошення аукціону на право оренди частини нежитлових приміщень (колишньої сільської ради) загальною площею 57,9 м2 в с. Ясениця, вул.Т.Шевченка,55 прим №8 та №9
  9. Про затвердження рішень виконавчого комітету від 24.02.2022 року
  10. Про погодження вартості оплати теплової енергії, виробленої з використанням твердопаливних котлів, в м. Турка Львівської області (ТзОВ «Прикарпаття Інвест»)
  11. Про створення та затвердження положення координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми
  12. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2022 рік 13585000000
  13. Про затвердження Програм
  14. Про розгляд листа відділу освіти, культури і туризму Турківської міської ради
  15. Про затвердження переліку та обсягів продовольчої продукції для формування місцевих резервів продовольства з урахуванням забезпечення життєдіяльності населення громади
  16. Про погодження кандидата на посаду командира добровольчого формування(Хомик Ігор Антонович)

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 більшість голосів)

  1. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування скверу «Біля Ратуші» в м.Турка пл.Ринок
  2. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення  відповідної документації
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), площею 9,2474га, що розташована на території Турківської міської ради (за межами населеного пункту) Самбірського району Львівської області та продаж права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону
  4. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), площею 14,0245га, що розташована на території Турківської міської ради (за межами населеного пункту) Самбірського району Львівської області та продаж права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону
  5. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), площею 19,3042га, що розташована на території Турківської міської ради (за межами населеного пункту) Самбірського району Львівської області та продаж права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону
  6. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ 01.01), площею 23,5323га, що розташована на території Турківської міської ради (за межами населеного пункту) Самбірського району Львівської області та продаж права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (2/3 голосів)

безоплатна передача в приватну власність (не перебували у користуванні громадян)

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворській І.М.(с.Шум’яч)
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради, Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Габрикевич В.М.
  3. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Яворській І.Р.(с.Завадівка)
  4. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Халак О.І. (с.Дністрик-Дубовий)
  5. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику С.Р.
  6. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прик Л.П.
  7. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Паращичу В.В. (с.Шум’яч)
  8. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлику В.Й.
  9. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Нанівській М.І.(c.Мельничне)
  10. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва індивідуального гаража Кузьмаку М.Т.(Турка)
  11. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Годованець Т.О.(с.Шум’яч)
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Бліхар І.С. (с.Присліп)
  13. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Яворській М.І. (с.Завадівка)
  14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Карімовій Н.М.
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Люзовичу В.Т. (с.Ясениця)
  16. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павлик М.К. (с.Завадівка)
  17. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Цолигану І.В.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Марусяку О.М. (с.Стоділка)
  19. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Федяю Я.В. (с.Ісаї)
  20. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Шпилько Б.Б. (с.Розлуч)
  21. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Колясі М.С. (с.Мельничне)

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 голосів)

безоплатна передача в приватну власність (перебували у користуванні громадян)

  1. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки  комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Біляк К.І (с.Лімна)
  2. Про безоплатну передачу в приватну власність зельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Біляк О.І. (с.Лімна)
  3. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гошівській У.О. (с.Стоділка)
  4. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Копитчак Л.М. (с.Явора)
  5. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Косолович О.І.
  6. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Косолович О.І.
  7. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Кречківській Г.С. (с.Ільник)
  8. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності Турківської  міської ради Самбірського району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мазник Ю.Б. (с.Розлуч)
  9. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Старості М.Д. (с.Розлуч)
  10. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Хахуляку М.В. (с.Ісаї)
  11. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського району Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ярошович  І.І. (с.Мельничне)

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ (1/2 більшість голосів)

  1. Про розгляд заяви Ференц Ю.М. (с.Ісаї)
  2. Про розгляд заяви Андрюшківа І.М.
  3. Про розгляд заяви Височанського В.Г. (с.Ісаї)
  4. Про розгляд заяви Кізіма Д.С. (с.Ісаї)
  5. Про розгляд заяви Кізіма Д.С.
  6. Про розгляд заяви Музики І.А. (с.Ісаї)
  7. Про розгляд заяви Музики Я А. (с.Ісаї)
  8. Про розгляд заяви Прокопів М.В. (с.Ісаї)
  9. Про розгляд заяви Рескальчука І.Б. (с.Ісаї)
  10. Про розгляд заяви Сороки Є Е. (с.Ісаї)
  11. Про розгляд заяви Сороки Є Е. (с.Ісаї)
  12. Про розгляд заяви Теплова О.В. (с.Ісаї)
  13. Про розгляд заяви Теплова О.В. (с.Ісаї)
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Квич С.С.
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради  Львівської області для ведення особистого селянського господарства Середичем С.М.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Квич С.С.
  17. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності Турківської міської ради  Львівської області для ведення особистого селянського господарства Когут В.М. (с.Розлуч)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Когуту Я.М. (с.Розлуч)
  19. Про припинення користування земельними  ділянками для ведення особистого селянського господарства Лопатень Ю.М. (с.Закіпці)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарств Костишину Т.В. (с.Закіпці)
  21. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства  Спурзою Н.В. (с.Явора)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарств Леньо М.М. (с.Явора)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькій І.І. (с.Радич)
  24. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Ільницьким І.І. (с.Радич)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарств Ільницькій І.І. (с.Радич)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Багану Т.М.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Мисю В.М. (с.Ясениця)
  28. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4625583400:01:008:0031, на категорію під будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Барану А.М. (с.Ісаї)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення садівництва Бобітко М.О. (с.Шум’яч)
  30. Про внесення змін в рішення №657 від 24.06.2021р.Дзюринець О.І. (с.Ісаї)
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Кузьмин Д.С.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування індивідуального гаража  Поточній - Яворській О.М. (с.Лімна)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Прику І.Р.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства Сіданичу В.Й. (с.Шум’яч)
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Тисовській Г.М.
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ференц Г.Д. (с.Вовче)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарств Ференц М.М. (с.Вовче)
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворській Г.П. (с.Явора)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарств Яворській Г.П. (с.Явора)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Турківської міської ради Самбірського  району Львівської області сільськогосподарського призначення (рілля) для ведення особистого селянського господарства   Яворському В.Д. (с.Розлуч)
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності Турківської міської ради Львівської області житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Ільницькій А.І. (с.Лосинець)
  42. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності.
  43. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельно ділянки Народного дому по вул. Ровінь с. Присліп.
  44. Про передачу земельної ділянки, кадастровий номер 462557200:01:012:0006, в довгострокову оренду терміном на 10-ть років для обслуговування магазину «Лімнянському Споживчому Товариству».
  45. Про передачу земельної ділянки, кадастровий номер 462557200:02:009:0001, в довгострокову оренду терміном на 10-ть років для обслуговування магазину Лімнянському споживчому товариству.
  46. Про передачу земельної ділянки, кадастровий номер 4625587400:01:001:0012, в довгострокову оренду терміном на 10-ть років для обслуговування магазину Лімнянському споживчому товариству.

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

РІЗНЕ:

  1. Лист-відповідь комітету ВРУ з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та АРК, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин від 14.01.2022 №04-25/13-2022/9757 щодо розгляду звернення депутатів міської ради №1520 від 236.12.2021 про запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за заперечення факту голодомору в Україні
  2. Лист-відповідь комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності від 20.01.2022 №04-27/12-2022/16581 щодо розгляду звернення депутатів міської ради №1520 від 236.12.2021 про запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за заперечення факту голодомору в Україні
  3. Лист голови фракції ПП «Європейська Солідарність» Лило М.В. (рей.№81-02.36 від 02.02.2022) про винесення на розгляд чергової сесії звернення, щодо збільшення видатків на територіальну оборону та зміцнення системи обороноздатності держави.
  4. Лист голови фракції ПП «Європейська Солідарність» Лило М.В. (рей.№113-02.36 від 14.02.2022) про винесення на розгляд чергової сесії звернення, щодо недопущення спроб від діючої пропорційної системи виборів за відкритими партійними списками та повернення до дискредитованої мажоритарної системи.
  5. Лист за дорученням директора АМУ (рей.№515-02.16 від 15.02.2022) з проханням звернення до Президента України щодо проблем з нормативною грошовою оцінкою земельних ділянок.
  6. Лист-відповідь Міністерства культури та інформаційної політики України від 17.02.2022 року про запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за заперечення факту голодомору в Україні

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень