A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

До уваги споживачів! Відновлюється робота працівників з обслуговування електролічильників

Дата: 29.03.2022 09:18
Кількість переглядів: 215

Фото без описуПрацівники ПрАТ «Львівобленерго», які здійснюють обслуговування, контрольний огляд та технічну перевірку засобів обліку електроенергії у побутових та непобутових споживачів з 28 березня 2022 року включно почнуть працювати у звичному режимі.

Огляд приладів обліку здійснюється, аби перевірити їх цілісність, наявність пломб, належну працездатність, а також для зняття контрольного показника, тобто чи коректно фіксує свої кіловат-години споживач.

Просимо всіх наших клієнтів з розумінням віднестись до відновлення роботи з обслуговування комерційного обліку електроенергії і надавати працівникам ПрАТ «Львівобленерго» доступ до електролічильників та до своїх електроустановок.

Якщо ж Ви сумніваєтесь у тому, що до Вас прийшли саме працівники ПрАТ «Львівобленерго» — телефонуйте в кол-центр ПрАТ «Львівобленерго»: 0-800-30-15-68067-333-15-68050-460-15-68,  093-170-15-68(032) 290-75-68. Окрім цього, Ви можете звернутись на сторінку «Гаряча лінія «Львівобленерго» у Facebookhttps://www.facebook.com/lvivoblenergo.hotline

Для перевірки назвіть оператору прізвище працівника і номер його службового посвідчення або табельний номер.

Працівники «Львівобленерго» обов’язково повинні мати при собі службові посвідчення і пред’явити їх споживачеві на першу вимогу.

Пам’ятаймо: завдяки налагодженню економічної діяльності на мирній території ми створюємо надійний тил для нашого війська, а також допомагаємо тим, хто шукає захисту від російського агресора.

Львівські енергетики вдячні усім споживачам, які попри складні обставини військового стану вчасно подали показники електролічильників за лютий та здійснили оплату за спожиту електричну енергію. Адже стабільна робота енергосистеми та енергетична безпека визначається не лише надійністю, але й належним обліком спожитої електроенергії та своєчасною оплатою за надані послуги.

 

Разом переможемо!

З повагою

ПрАТ «Львівобленерго»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень