A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Грошова допомога для ВПО 

Дата: 07.04.2022 10:51
Кількість переглядів: 295

Інформація щодо грошової допомоги

Агентство ООН у справах біженців розпочинає збір даних для надання своєї допомоги, у тому числі грошової допомоги, людям, які були змушені покинути свої домівки внаслідок воєнних дій з метою допомогти їм задовольнити свої нагальні потреби в тому числі тимчасове житло, їжу та предмети особистої гігієни, аби вони могли оселитися та відновити життя на новому місці.

Цільова аудиторія: зареєстровані та незареєстровані внутрішньо переміщені особи (ВПО), а також постраждале населення на підкотрольних українському уряду територіях.

Сума допомоги базується на сумі прожиткового мінімуму прогнозованого на квітень 2022 року та становить 2220 грн. на кожного члена родини. Допомога надаватиметься протягом трьох місяців шляхом переказу на відділення Укрпошти.

 Процес збору даних

Збір даних відбуватиметься співробітниками партнерських організацій УВКБ ООН Міжнародний фонд охорони здоров’я та довкілля «Регіон Карпат» NEEKA, ГО «Неємія», ГО «Крим СОС» та БФ «Право на Захист» і передбачатиме збір даних про кожного члена родини, які приїхали разом з вами, включаючи родичів (бабусю/дідуся тощо).

Біографічні дані

  • ПІБ згідно ідентифікаційного документу
  • Ідентицікаційний код, необхідний для обробки виплати
  • Свідоцтво про народження дітей
  • Номер карти (для виплати допомоги
  • Вся надана інформація є конфіденційною і буде занесена в базу даних УВКБ ООН. Надаючи свої персональні дані, ви даєте згоду на передачу деяких даних постачальнику фінансових послуг з метою отримання фінансової допомоги.   
  • Спосіб виплати
  • УВКБ ООН має контракт з Національним оператором поштового зв’язку. України «Укрпошта», який буде використовуватися як постачальник фінансових послуг для обробки виплат. Перелік відділень Укрпошти буде надано після реєстрації співробітниками відповідальних за збір даних. Для отримання допомоги цій людині необхідно буде прийти до відділення Укрпошти та надати документ, що посвідчує особу.

Через деякий час виплата допомоги може бути шляхом переказу на особистий банківський рахунок, номер картки якого треба буде вказати під час інтерв’ю.

Контактна особа від представництва ООН – Юрій Кратюк (тел.:0503101767)

м.Львів, вул .Пулюя, 15.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень