A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Міський голова Ярослав Паращич відзначив грамотами кращих медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Турківський Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дата: 17.06.2022 13:21
Кількість переглядів: 463

У переддень Дня медичних працівників міський голова Ярослав Паращич, заступник міського голови Богдан Макаришин привітали місцевих працівників галузі охорони здоров’я з професійним святом.

«Дорогі наші медики! Від імені всієї Турківської громади дякую вам за вашу щоденну працю, щире і відкрите серце. Ви - справжні герої. Тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші золоті руки, корисні поради та добрі слова, які здатні не лише повернути здоров’я, а й воскресити віру і надію в людських душах.

Ви - люди, які готові і вдень, і вночі робити свою нелегку справу. Ви з перших днів війни рятуєте життя людей: життя наших захисників, здоров’я та життя цивільних мешканців району. А до війни ви два роки долали інший виклик – пандемію коронавірусу.

Щиро зичу вам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у вашій нелегкій роботі. Нехай добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею. Нехай Господь рясно благословить кожен день вашого життя!".

Також з вітальним словом виступив головний лікар КНП «Турківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Микола Яцкуляк, який побажав злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті кожного, щоб доля щедро нагородила люблячою сім’єю, вірними друзями, дружнім колективом. Будьте здорові, завжди рішучі та впевнені у своїх діях, та вірні своїм принципам. Нехай турбота, яку ви даруєте людям, повернеться до вас подвійно.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень