A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

28 липня Україна вперше святкує День Української Державності

Дата: 28.07.2022 08:20
Кількість переглядів: 463

28 липня Україна вперше святкує День Української Державності

Сьогодні, 28 липня, Україна вперше святкує День Української Державності.  Історія української державності — це не 30 років незалежності. І навіть не 100 років, як могло б здатися, якщо починати відлік від Української Народної Республіки, яка постала в 1917 році.

Українській державності — понад 1000 років. У середньовічній Київській Русі вкорінені не тільки культурні, а й державні традиції українців. З того часу походять деякі вагомі атрибути нашої держави сьогодні.

Князь Володимир Великий охрестив Київську Русь тим самим утвердив нашу державність та історію, яка сягає глибинних витоків наших предків.  

Українська  державність виборювалась роками і століттями, тримаючи міцний зв'язок із самобутньою культурою, традиціями та українською ідентичністю.

Сьогодні сучасні українські герої сміливо йдуть у бій, захищаючи наші землі від російських загарбників. Здобувають перемогу у складних боях, борючись за державність та наближаючи день нашої перемоги.

Ми нація свободи та незламності. У ній наша сила!

Нехай День Української Державності  стане знаковим для всіх нас. Дасть нам впевненість та гарт будувати нову країну та перемагати!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень