A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 42-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 21.11.2017 17:02
Кількість переглядів: 610

Фото без описуСкликання 42-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження голови міської ради, 30 листопала 2017 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 42-ге чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови із виконавчих питань, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовну проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про визнання повноважень депутата Турківської міської ради сьомого скликання Федаша Миколи Михайловича
  2. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №8 від 12.11.2015 року
  3. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №7 від 12.11.2015 року
  4. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №82 від 03.12.2015 року
  5. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Гав’яка Тараса Івановича
  6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2018 рік
  7. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2018 рік
  8. Про встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік (транспортного, туристичного, єдиного)
  9. Про розгляд заяви Синяк М.М.
  10. Про розгляд заяви Марич В.М.
  11. Про розгляд заяви Чех С.О. (ОЖБ)
  12. Про розгляд заяви Чех С.О. (ОСГ)
  13. Про розгляд заяви Чех С.О. (садівництво)
  14. Про внесення змін в рішення №1068 від 28.09.2017року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ комунальної власності для будівництва  житлового будинку господарських будівель та споруд» Миськів М.І.
  15. Про внесення змін в рішення №1067 від 28.09.2017року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності  в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства» Миськів М.І.
  16. Про  надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки  комунальної земельної ділянки, кадастровий  № 4625510100:01:029:0090 для обслуговування нежитлового приміщення Сенюгі Т.О.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Шевців Н.Г.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шевців Н.Г.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства  Бліхар М.М.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Бліхар М.М.
  21. Про внесення змін в рішення №2401 від 16.10.2014 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки комунальної власності  під будівництво та обслуговування  індивідуального гаража» Лепіш Г.І
  22. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Пилипів С.І.
  23. Про  розгляд заяви Лозінського Р.Я.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бліхар М.В.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Бліхар М.В.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства  Жданянчин І.І.
  27. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Топитчак В.М.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тисовському І.В.
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмак М.В.
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Кузьмак М.В.
  31. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кузьмак М.В.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворській О.Б.
  33. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бабак І.Є.
  34. Про надання дозволу Львівському РЦГМ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ по вул. Поляна,54
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмин Б.М.
  36. Про розгляд заяви Панчишин Х.О.
  37. Про розгляд заяви Ференц А.Ю.
  38. Про розгляд заяви Синичич І.В.
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Лимар О.В.
  40. Про розгляд заяви Кріль Н.В.
  41. Про розгляд заяви Левченко А.Е.
  42. Про розгляд заяви Ясінського Ю.С.
  43. Про припинення дії договору №16 та №17 від 30.08.2017р оренди земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель по вул.І.Франка 33 «а» та 33б Бабій А.П.
  44. Про припинення дії договору №17 від 30.08.2017р оренди земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель по вул.І.Франка 33 «б», Бабій А.П.
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Будковському С.В.
  46. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Пуравець Б.В.
  47. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Пуравець Л.С.
  48. Про передачу в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:013:0112 для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. І.Франка ,1 Піхлик Б.Ф.
  49. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Піхлик Б.Ф.
  50. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Черчович Г.Є.
  51. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Черчович Г.Є.
  52. Про передачу в спільну сумісну власність  земельної ділянки комунальної власності   для будівництва та обслуговування   житлового будинку господарських будівель та споруд по вул.І.Франка,140 Юричко О.О. Ільницькій А.О.
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Барабаш В.М.
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кричківському В.М.
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Саварин Я.М.
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Савка М.В.
  57. Про передачу в короткострокову оренду терміном  до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:015:0135  для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. І.Франка ,36 Луб Г.С.
  58. Про внесення змін в рішення № 994 від 27.07.2017р.
  59. Про передачу в постійне користування земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі по вул.Травнева,98 б-1 Турківській районній раді

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ

Питання що пропонуються добавити з голосу:

60. Про затвердження детального плану території земельної ділянки кварталу забудови під будівництво індивідуальних гаражів в м.Турка по вул.І.Франка
61. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території
62. Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів»
63. Про співфінансування 
64. Про виділення коштів
65. Про затвердження Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018 рік
66. Про затвердження пропозиції «Комфортний міський парк» на фінансування за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) м.Турка у 2018 році
67. Про затвердження пропозиції «Безпека руху» на фінансування за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) м.Турка у 2018 році
68. Про встановлення надбавки секретарю міської ради за виконання особливо важливої роботи та виплати заохочувального характеру
69. Про уточнення бюджету загального фонду
70. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0650 в короткострокову оренду терміном на 5-ть років для обслуговування магазину Денисову М.Є.
71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Дупіряк В.Д.
72. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Дякович В.В.
73. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Фазан С.І.
74. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Ціко Ю.В.

ПРОЕКТИ  РІШЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень