A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Скликання 15-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 24.06.2021 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 15-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

14:43 15.06.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 14 червня, відбулася апаратна нарада у міського голови Ярослава Паращича за участю секретаря ради, заступника міського голови, керуючого справами виконкому з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради. У ході засідання заслухали інформацію про стан захворюваності на COVID-19 та про перебіг вакцинації від коронавірусу у громаді.

11:08 14.06.2021

Відбулося засідання постійної депутатської комісії

Сьогодні, 9 червня, в сесійній залі міської ради за участю першого заступника міського голови Олега Гришканича, секретаря міської ради Олександра Гвоздінського та членів комісії відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового розвитку, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, архітектури, містобудування та діяльності житлово-комунального господарства. На порядку денному розглянута 121 заява стосовно земельних питань, з усіх питань прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд позачергової сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.

17:20 09.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ про порядок та умови проведення конкурсу на виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 рік

ОГОЛОШЕННЯ про порядок та умови проведення конкурсу на виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 рік.

15:33 09.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень