A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Турка - Лопушанка: цього року дорожники розпочнуть капітальний ремонт

10 травня з робочим візитом Турківську громаду відвідав заступник голови Львівської  обласної державної адміністрації Юрій Бучко, який спільно з міським головою Ярославом Паращичем, першим заступником міського голови Олегом Гришканичем та заступником міського голови Степаном Залугою оглянули дорогу загального користування Турка-Лопушанка. Ремонтуватимуть її на двох ділянках від Турки до села Вовче та від Вовчого до Лопушанки. Вона є стратегічно важливою для гірського регіону та веде до перспективного пункту пропуску Лопушанка-Міхновець.

09:06 14.05.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Сьогодні, 13 травня, відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови Олега Гришканича та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Юрія Лила, за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, членів виконавчого комітету та запрошених. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

12:48 13.05.2021

Розпочато ямковий ремонт дороги

Сьогодні розпочали ямковий ремонт дороги комунальної власності по вулиці Івана Франка міста Турки ін’єкційно – струменевим методом. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Шляховик Т».

10:29 12.05.2021

Розпочато ремонт дороги

Сьогодні розпочали ремонт дороги загального користування Турка - Лопушанка. Проводяться роботи по підсипці щебеню та профілювання дорожнього полотна. З місцевого бюджету на ці роботи  передано субвенцію департаменту дорожнього господарства в сумі 1 млн грн.

11:58 11.05.2021

Відбувся турнір з міні-футболу присвячений пам'яті загиблого воїна АТО Івана Володимировича Сакаля

Життя не стоїть на місці … Одні приходять у цей світ, а інші його покидають. Минає 2 роки з того дня, коли сумна та трагічна звістка про смерть нашого земляка сколихнула наші серця…

17:18 09.05.2021

"Слово і пісня матусю тобі"

День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

15:16 09.05.2021

Привітання міського голови з Днем Матері

Дорогі жінки, любі наші матері! Кожен із нас від дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме, незважаючи ні на що. У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву. Материнська любов зігріває нас упродовж усього життєвого шляху, і лише з утратою такої близької та улюбленої людини, як мама, ми розуміємо, як нам бракує її мудрості та теплоти.

15:13 09.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень