A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Турківщині вшанували пам’ять голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери

На Турківщині вшанували пам’ять голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери

Сьогодні, 1 січня 2023 року, на Турківщині вшанували пам’ять голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери. З нагоди 114-ї річниці з дня народження біля пам’ятника Степану Бандері відбулось пам'ятне віче та покладання квітів за участю першого заступника міського голови Олега Гришканича та громадськості міста.

15:30 01.01.2023

Яке покарання чекає на тих, хто принесе додому незаконно вирубану ялинку

Яке покарання чекає на тих, хто принесе додому незаконно вирубану ялинку

Адміністративна відповідальність настає за незаконну порубку і пошкодження дерев або чагарників, за їх перевезення, зберігання, знищення або пошкодження лісових культур, сіянців або саджанців у лісових розсадниках і на плантаціях, а також молодняка природного походження і самосіву на площах, призначених під лісовідновлення, всі ці діяння тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 30 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 150 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

13:09 30.12.2022

Зимове утримання доріг

Зимове утримання доріг

Хто відповідає за зимове утримання доріг.  На території Турківської громади є чотири категорії автомобільних доріг: 1.комунальні дороги, які перебувають на балансі міської ради; 2.3.автомобільні дороги загального користування місцевого значення та автомобільні дороги загального користування обласного значення (Турка – Лопушанка, Турка-Східниця), які перебувають на балансі Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації та обслуговуються підрядною організацією “Шляховик — Т”: Турка – Ільник; Турка – (Львів – Ужгород); Турка – Шум'яч; Турка – Присліп; Ясениця – Новий Кропивник; Мала Волосянка – Явора; (Львів - Ужгород) – Розлуч; (Львів - Ужгород) – Мала Волосянка; (Львів - Ужгород) – Явора; Завадівка – Лосинець; (Турка – Східниця) – Стоділка; (Турка – Ільник) – Лосинець; Ільник – Радич; Бережок – Дністрик-Дубовий; Ясениця – Ясенка-Стецьова; Завадівка – Мельничне; Ільник – Ліктів; 4.автомобільна дорога загального користування національного значення, яка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Львівській області. Львів-Самбір-Ужгород. Тому потрібно розуміти на яких ділянках дороги є потреба у снігоочисній техніці і до кого звертатися. Гаряча лінія (черговий Служби автомобільних доріг у Львівській області) (032) 263-03-69 тел/факс, (032) 234-04-13 тел/факс, 067-370-80-67 моб. Також для отримання інформації можна телефонувати за коротким номером 112 – якщо ви перебуваєте на території Львівської області. Маємо надію, що підрядна організація буде вчасно і якісно обслуговувати вищевказані дороги, голова громади та старости постійно спілкуються та доводять інформацію керівнику підрядної організації про стан доріг у зимовий період .

20:12 23.12.2022

Благочинний концерт для членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України

Благочинний концерт для членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України

До департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації надійшов лист Благодійного фонду Global Lviv щодо поширення інформації про благочинний концерт для родин загиблих воїнів «ЦЕ НЕ МОЯ ВІЙНА, ЦЕ НАША…».

13:25 20.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень