A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Скликання 30-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Скликання 30-го чергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 24.02.2022 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 30-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

16:08 14.02.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 14 лютого, відбулася апаратна нарада у міського голови Ярослава Паращича за участю секретаря міської ради, заступників міського голови, з керівниками установ, організацій міста та структурних підрозділів міської ради. Керівники відділів та установ доповіли про проведену роботу, зазначили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

10:21 14.02.2022

Засідання комісії ТЕБ і НС Турківської міської ради

Засідання комісії ТЕБ і НС Турківської міської ради

Сьогодні, 11 лютого, під керівництвом першого заступника міського голови Олега Гришканича за участю членів комісії ТЕБ і НС відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Турківської міської ради. На засіданні членами комісії розглянуто питання розгляду звернень громадян, майно яких зазнало пошкоджень внаслідок пожеж, про підготовку до весняного льодоходу, повені та паводків.

14:39 11.02.2022

Засідання комісій

Засідання комісій

Сьогодні, 11 лютого, під головування першого заступника міського голови Олега Гришканича за участю членів комісій проведено засідання комісій з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, акцизів, зборів до місцевого бюджету та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат та детінізації, легалізації виплати заробітної плати. На засіданні комісій розглянуто питання щодо сплати акцизного податку, податку за землю та податку за майно. Також розглянуто питання за легалізацію робочих місць

14:18 11.02.2022

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради

Сьогодні, 10 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Турківської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ярослава Паращича, за участю секретаря міської ради Олександра Гвоздінського, першого заступника міського голови Олега Гришканича, заступника міського голови Богдана Макаришина, членів виконавчого комітету, старостів та запрошених. У ході засідання розглянуто такі питання порядку денного:

14:05 10.02.2022

Щодо участі в освітньому проекті

Щодо участі в освітньому проекті

З метою втілення бізнес-ідей в аграрному секторі та в напрямі сталого розвитку Львівська область стала пілотною областю з реалізації освітнього проєкту SEED від Глобального договору ООН в Україні. Мета SEED — створити умови для підвищення якості життя українців, сприяти їх працевлаштуванню й самозайнятості та сформувати регіональні конкурентні переваги, підвищуючи економічну грамотність населення і забезпечуючи якісну підприємницьку освіту онлайн. Під час навчання учасники здобудуть базові знання з проєктного менеджменту, SMM, комунікацій, презентацій, фінансової грамотності, інвестування та юридичних питань бізнесу. Для участі в навчальній програмі буде відібрано найкращі заявки, які стосуються агросфери та сталого розвитку. Після фінального відбору кращі ідеї отримають фінансову підтримку для подальшої реалізації. Деталі участі й умови конкурсу за посиланням: https://bit.ly/3oacGWW та у додатку. Прийом заявок на освітню програму SEED уже стартував і триватиме до 1 березня.

09:51 10.02.2022

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Турківська міська рада повідомляє, що з 07.02.2022р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення проекту детального плану території земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Мельничне гр.Топитчак Мар'яном  Івановичем  орієнтованою площею 0,2500га в с.Мельничне Самбірського району Львівської області.

13:19 07.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень