A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Територіальні органи інформують

Щодо компенсації за облаштування робочого місця особам з інвалідністю

Уряд компенсуватиме роботодавцям витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю І та ІІ груп в розмірі до 100,5 тис. грн. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів України 22 серпня 2023 року.

15:37:31 07.09.2023

Щодо впровадження програм для кривдників

На виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та «Про соціальні послуги» департаментом соціального захисту населення закуплено соціальну послугу: Проведення корекції поведінки для осіб, які вчинили домашнє насильство.

14:13:21 07.09.2023

У межах програми «Стійкість», яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки Європейського Союзу, були створені безкоштовні навчальні ресурси для представників та представниць органів місцевого самоврядування

У межах програми «Стійкість», яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки Європейського Союзу, були створені безкоштовні навчальні ресурси для представників та представниць органів місцевого самоврядування щодо роботи з вимушено переміщеними особами, а саме:

09:05:44 07.09.2023

Грант для ветеранів та членів їх сімей: як реалізовується програма на Львівщині

Відповідно до урядової програми «Грант для ветеранів та членів їх сімей», що стартувала у квітні цього року, 13 заявників із Львівщини, бізнес-плани котрих розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості, отримали позитивне рішення про надання коштів для започаткування або розвитку підприємницької діяльності.

10:39:38 04.09.2023

Щодо проведення щорічної міжнародної екологічної акції «Всесвітній день чистоти!»

З метою поліпшення екологічної ситуації України розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерств та відомств, соціально відповідального бізнесу, медіа та громадських організацій проводить щорічну міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій – «Всесвітній день чистоти – World Cleanup Day», яка відбудеться 16 вересня 2023 року по всій території України. Акція пройде під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».

11:41:44 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень