A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Конкурсу на право оренди нерухомого майна (вул.Міцкевича, 8)

Дата: 04.08.2017 09:01
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Районна газета «Бойківщина» (випуск №31 від 04.08.2017 року)

ІНФОРМАЦІЯ
про проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна комунальної власності Турківської міської ради на конкурсних засадах

 

Назва майна: нежитлова будівля по вул. Міцкевича, 8 в м. Турка.

Відомості про будівлю: нежитлові приміщення №2,3,4,5 загальною площею 66,2 кв.м., розташовані на першому поверсі триповерхової цегляної нежитлової будівлі з підвалом (побудованої орієнтовно в кінці XVIII століття, IV групи каптільності, технічний стан класифікується як задовільний). Об’єкт майна розташований в середній частині населеного пункту.

Початкова ціна конкурсу: 49,41грн. (сорок дев’ять гривень, 41 коп.) без ПДВ, за 1 (один) м.кв. 3925,50 грн. (три тисячі дев’ятсот двадцять п’ять гривень, 50 коп.) в т.ч. ПДВ 654,25 грн. (шістсот п’ятдесят чотири гривні, 25 коп.) за перший місяць оренди.

Гарантійний внесок: розмір авансової орендної плати, що становить подвійну стартову орендну плату, в сумі 7851 грн. (сім тисяч вісімсот п’ятдесят одна гривня, 00 коп.) в т.ч. ПДВ 1308,50 грн (одна тисяча триста вісім гривень, 50 коп.) (15% від початкової ціни оренди об’єкта, в т.ч. ПДВ), вноситься на рахунок Турківської міської ради. №37322090043667 і ГУДКСУ у Львівській області. МФО 825014, код ЄДРПОУ 04056026

Авансова орендна плата не повертається переможцю або іншим учасникам конкурсу, яким пропонувалося підписати Договір оренди, у разі не підписання ними Договору оренди. Орендодавець повертає протягом трьох робочих днів авансову орендну плату всім іншим учасникам конкурсу після підписання Договору оренди.

Умови конкурсу: конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «НА КОНКУРС ОРЕНДИ МАЙНА НЕЖИТЛОВОЇ БУДІВЛІ, РОЗТАШОВАНОЇ ЗА АДРЕСОЮ М.ТУРКА, ВУЛ. МІЦКЕВИЧА, 8, ЗАГАЛЬНОЮ ПЛОЩЕЮ 66,2 М.КВ.» із зазначенням дати проведення конкурсу. У конверті повинні міститися  підтверджувальні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Умови розрахунків: кошти вносяться шляхом безготівкового перерахунку. Конкурс відбувається через 20 днів з дня публікації інформації за адресою: м.Турка, пл. Ринок, 26 (зал засідань) – 29.08.2017р. в 11:00 год.

Час ознайомлення з майном: щоп’ятниці з 12:00 до 13:00 год.

Покупцями мають право бути фізичні і юридичні особи, які подають наступні документи:

Фізичні особи (крім заяви) подають: проект договору, зобов’язання (пропозиції) щодо використання об’єкту, завірені належним чином копії паспортних даних, копію податкового номера, довідку банку про номер рахунку в банківській установі, з якого буде здійснюватися гарантійний внесок (авансова орендна плата), податкову декларацію, квитанцію про внесення гарантійного внеску (авансової орендної плати).

Юридичні особи подають (крім заяви) проект договору, зобов’язання (пропозиції) щодо використання об’єкту, повну назву заявника та його юридичну адресу, прізвище, ім’я та по-батькові керівника, номери розрахункових рахунків банків у банківських установах, з яких здійснюватимуться розрахунки гарантійний внесок (авансова орендна плата), квитанцію про внесення гарантійного внеску (авансової орендної плати), нотаріально посвідчені копії установчих документів, що підтверджують право юридичної особи бути покупцем згідно закону, довідку органу державної податкової служби про подану декларацію про майновий стан та доходи (податкову декларацію).

Прийом заяв припиняється через 19 днів з дня публікації оголошення, до 28.08.2017р. до 18:00 год.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 3-21-37; 3-11-90; 3-21-97.

 

Міський голова                                                                                Когут Г.Й.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень