A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Комісія по земельних питаннях

Дата: 15.01.2018 09:15
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

Оголошення!

15 січня 2018 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

 

 

Порядок денний:

  1. Про укладання договорів про оплату за використання земельних ділянок на умовах оренди до одного року з юридичними та фізичними особами
  2. Про заключення додаткових угод до договорів оренди з  юридичними та фізичними особами на земельні ділянки які передані  в оренду терміном на 5-ть, 10-ть та 49 років
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування столярного цеху Голич В.І.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування столярного цеху Голич В.І.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування столярного цеху Голич В.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації/ детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію під будівництво та обслуговування магазину по вул. Круг-Городище Будзінському В.М.
  7. Про розгляд заяви Стацик М.І.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Полянською І.Я.
  9. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  під будівництво  житлового будинку господарських будівель і споруд  Полянському Р.М.
  10. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Піцун А.Д.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Піцун Р.А.
  12. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:014:0028 в короткострокову оренду терміном на 5-ть років для обслуговування  АЗС ПАТ «Концерн Галнафтогаз»
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування  торгового павільйону Павлів І.Г.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Миськів М.І.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельник М.С.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Максим Н.В.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмак О.М.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Кожухаренко І.В.
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Пастернак Л.І.
  20. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Сенюзі Тетяні Олександрівні
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража по вул.І.Франка (квартал забудови) в порядку черговості написання заяв.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень