A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Подання проектної заявки на конкурс ДФРР -2018

Дата: 16.11.2017 09:17
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

Дорогі краяни, Турківською міською радою 10 листопада 2017 року подано проект регіонального розвитку «Реконструкція адміністративного корпусу та складів виробничої бази Турківського КП ЖКУ по вул.Д.Галицького,20 в м.Турка, Львівської області», що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році.

Рішення 41 сесії Турківської міської ради 7 скликання від 09.11.2017 №1133 «Про співфінансування інвестиційного проекту, що може реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2018 році» гарантовано співфінансування інвестиційного проекту в сумі 1 183 000,00 гривень.

Проекти, що подаються на конкурс, мають відповідати завданням, визначеним Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 385, та технічним завданням на інвестиційні програми і проекти, що включені до Плану заходів з реалізації у 2017 – 2018 роках Стратегії розвитку Львівської області на період до 2020 року.

Будемо сподіватись, що конкурсна комісія підтримає проект, надавши його до фінансування.

 

Довідка: Створення Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) є однією з умов прискорення соціально-економічного розвитку регіонів України, переведення державних інструментів розвитку регіонів на нову основу, відхід від старої практики фінансування виключно будівництва все нових об’єктів, передусім бюджетної сфери, які домінували в переліках фінансування за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів, субвенцій на соціально-економічний розвиток окремих територій, державних цільових програмах. Створення ДФРР дозволяє започаткувати в Україні фінансування проектів регіонального розвитку на конкурсній основі та відповідно до регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень