A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

8 ТРАВНЯ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2019 09:21
Кількість переглядів: 487

Шановні земляки!

8 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять загиблих воїнів та дякуємо всім героям, які пройшли випробування війною і вибороли нам вільне майбутнє.

Ми пам’ятаємо безцінний подвиг наших дідів і прадідів, які стали взірцем справжнього патріотизму, національної гідності та безмежної любові до Батьківщини.

Дорогі ветерани, учасники бойових дій, дякуємо Вам за Вашу відвагу, мужність та героїзм. Пам’ять про Ваш подвиг назавжди залишиться у наших серцях. Бажаю Вам міцного здоров’я, довголіття та мирного неба над головою.

З повагою міський голова Г.Когут

 

 

Для довідок:

Символом вшанування пам’яті жертв Другої світової війни є червоний мак. Ця квітка – пам’ятний знак жертв усіх військових і громадянських конфліктів, а також відображення кривавого сліду від пострілу.

Зауважимо, що в більшості країн Європи, а також у США та Великобританії свято Перемоги у Другій світовій війні відзначають 8 травня під офіційною назвою День перемоги у Європі. Крім того, деякі країни в цей день відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни, проголошений Генасамблеєю ООН.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень