A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2018 09:26
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

Цей пам'ятний день встановлено з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Ми вшановуємо і тих батьків, які ніколи не дочекаються сина, ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка, ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня.

20 лютого 2018 року, біля стели Небесної сотні в м.Турка на площі Ринок відбулася молебень за загиблими під час Революції гідності. У заході взяли участь керівництво Турківської міської ради, райдержадміністрації, районної ради, помічник народного депутата України, представники органів виконавчої влади, громадськість міста та району, учасники революційних подій в Україні у 2013-2014 роках, родин Героїв Небесної Сотні та інші, хвилиною мовчання вшанували подвиг героїв Небесної сотні.

Поклали квіти, запалили свічки і вшанували подвиг біля стели Небесної сотні, меморіальної дошки Роману Сенику на приміщенні міської ради та пам’ятних меморіальних дошок загиблим в АТО героям – Ільницькому Олександру (Барні) і Місько Юрію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень