A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2017 09:28
Кількість переглядів: 570

Шановні турківчани,
працівники і ветерани
органів місцевого самоврядування,
депутати всіх рівнів!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Це свято нашої громади, а також громади кожного села, селища та міста України, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

Діяльність місцевої ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців міста. Проблем башато, розв’язання яких дасть можливість розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво-важливих для турківчан питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, дорогі турківчани, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

 

З повагою,
секретар міської ради
О.Гвоздінський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень