A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення депутатів Турківської міської ради до Західного регіонального управління Держприкордонслужби та Мостиського прикордонного загону

Дата: 02.05.2019 09:33
Кількість переглядів: 552

За ініціативи народного депутата України Лопушанського А.Я.

Звернення
до Західного регіонального управління Держприкордонслужби та Мостиського прикордонного загону, щодо організації пропуску громадян України на територію республіки Польща та громадян республіки Польща на територію України поза пунктом пропуску на українсько-польському кордоні між с.Лопушанка (Україна) та с.Міхновець (республіка Польща)

 

Розглянувши інформацію про те, що  багато мешканців міста Турка та населених пунктів району мають родинні зв’язки у республіці Польща, та потребу відвідати своїх родичів та друзів, які проживають на території республіки Польща. У зв’язку з тим, що автомобільний пункт пропуску «Смільниця – Кросценко» знаходиться на відстані 74 км і найближчий пішохідний пункт пропуску «Шегині – Медика» знаходиться на відстані 109 км. Є необхідність звернутися до Державної прикордонної служби,  організувати  пропуск громадян України на територію республіки Польща, громадян республіки Польща на територію України поза пунктом  пропуску між с. Лопушанка (Україна) та с. Міхновець (республіка Польща).

На підставі ст. 5 Закону України «Про прикордонний контроль» та враховуючи лист Адміністрації Державної прикордонної служби, який надісланий на доручення Кабінету Міністрів України від 30.11.2018 р. №47321/1/1-18

ПРОСИМО:

18 травня, 25 травня 2019 року з 9:00 по 18:00 год., організувати пропуск громадян України на територію республіки Польща, громадян республіки Польща на територію України поза пунктом пропуску на українсько-польському кордоні між с. Лопушанка (Україна) та с. Міхновець (республіка Польща).

 

Сподіваємося на розуміння та підтримку у вирішенні цього вкрай важливого питання.

 

З повагою,
депутати Турківської міської ради

Прийняте рішенням
64 сесії міської ради 7 скликання
від 25.04.2019 №2044

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень