A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 16.04.2018 09:46
Кількість переглядів: 543

Оголошення!

 

17 квітня 2018 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

Порядок денний:

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд Макарик В.М.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд Славич І.І.
  3. Про розгляд заяви Гориль І.М.
  4. Про розгляд заяви Кравчук І.В.
  5. Про розгляд заяви Кузьмак М.І.
  6. Про розгляд заяви Кузьмак М.І.
  7. Про розгляд заяви Кузьмак М.І.
  8. Про розгляд заяви Марків М.М.
  9. Про розгляд заяви Слинявчук Л.Р.
  10. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення  особистого селянського господарства Аннич К.І.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства  Вовчанській О.О.
  12. Про розгляд заяви Черчович М.І.
  13. Про розгляд заяви Комарницької С.О.
  14. Про внесення змін в рішення №996 від 27.07.2017 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Баган В.Т.»
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Мельник Л.Й.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворському М.Л.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлових будівель по вул.В.Стуса,14 ГУНП у Львівській області
  18. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації/ детальний план території/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію комерційного призначення по вул. Круг-Городище,67 Новосельському І.І.
  19. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0654 в короткострокову оренду терміном на 5-ть років для обслуговування торгового павільйону Севері М.І.
  20. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських  будівель та споруд Куліковському І.В.
  21. Про передачу в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:015:0135 для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. Молодіжна,72 Кітраль В.Л.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Солопатич І.Я.
  23. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Солопатич Йосифу Йосифовичу
  24. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Білинському Миколі Івановичу
  25. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Місько Любові Іванівні
  26. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Набокові Вірі Михайлівні
  27. Про розгляд заяви Зубрицької Т.В.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень