A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Подяка міського голови з нагоди святкування Дня міста Турка

Дата: 07.08.2018 09:53
Кількість переглядів: 771

Свято дня міста відбулося. Була проведена велика підготовча робота. Щиро дякую всім працівникам міської ради, які забезпечували підготовку і проведення свята. Дякуємо Олександру Гвоздінському, Андрію Дубравському (МГО Центр Європи), Володимиру Сливарю (УКРОП), відділу культури Турківської РДА, сектору молоді і спорту Турківської РДА – співорганізаторам окремих заходів у рамках свята. Дякую ведучим - Надії Донець і Аліні Богдан. Дякую всім нашим місцевим талантам - Яворській Марії і вихованцям БДЮТ, Марії Павлик (Турка), Івану Шушка, Ліліані Михайлишин, Софії Васьків, Павлик Марії (Гусне), Марині Когут.

Щиро дякуємо ГО "Люди Країни" і Марії Козак, Надії Тітаренко і Миколі Стріжик - співорганізаторам проведення Дня міста Турка. Щира подяка всім учасникам концерту: Ансамблю сучасного танцю - Dance School Pelican - керівнам Олені та Сергію Сердюк, та хореографічному колективу ГО ансамбль сучасного танцю Cenat – керівникам Тарасу та Вероніці Холовим, володарі Гран-Прі в Україні та за її межами Златі Тітаренко, народному артисту України Євгену Федорченко та заслуженому атристу України Станіславу Буденкевичу, імідж-театру «Пані Кураж» - ведучому свята Миколі Мазепі.

Дякуємо також нашим друзям ЛМГО "Золота молодь Винник", які зробили свято для малят незабутнім, розмалювавши аквагримом їх обличчя та руки. Дякуємо також учасникам ГО Товариство пошуку жертв війни ПАМ’ЯТЬ - сфотографуватися із хлопцями у воєнній формі було чимало охочих. Все було справді круто. Дякую за ваш волонтерський дух, безкорисливість, професійність і патріотизм. Ви привезли з собою і подарували жителям міста море позитивних емоцій. Ми будемо раді бачити всіх вас знову на нашому святі.

Щира подяка Назару Тацишину і гурту LEON VOCI та етно - рок гурту THE DOOX.

Дякуємо народному депутату Андрію Лопушанському у допомозі в підготовці проведення свята та надані призи. Дякуємо нашим підприємцям, які підтримали нас в тій чи іншій мірі – Роману Биїк, Володимиру Биїк, Вірі Набоковій, Сергію Сіданичу, Євгенії Дмитрус, Олегу і Євгенію Яворським, Роману Мельнику, Богдану Мельнику, Мирону Мамчаку, Ігорю і Марії Яцкулякам, Наталії Богайчик, Аллі Лоцко.

Дякуємо керівникуПП "ТУР АВТО" Думич Р.В. за допомогу із наданням транспортних послуг.

Дякуємо всім жителям міста Турка.

Міський голова Геннадій Когут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень