A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Вітання міського голови з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2018 10:18
Кількість переглядів: 565

Дорогі турківчани та гості нашого міста!

24 серпня вся країна, від малого до старого, відзначає День, коли Україна стала офіційно незалежною, самостійною, соборною державою. У цей день, незважаючи на всі труднощі та проблеми, всі святкують День народження держави, як свій власний.

У ці дні 2018 року ми відзначаємо вже 27-му річницю Незалежності України.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День Незалежності, без сумніву, – це найвеличніший день і для нашої країни, для молодої української державності. Доля України – це доля всіх нас, хто живе під високим синім українським небом, наполегливо працює на рідній землі заради майбутнього своїх дітей, онуків, майбутнього Батьківщини.

Впевнений, що разом, думаючи про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, ми подолаємо всі труднощі та негаразди. А ті зрушення, які розпочато у останні роки, незабаром отримають позитивний результат.

Нехай наші серця наповняться гордістю за нашу державу, за наше місто, за наш рідний край, прагненням до єдності та порозуміння, а наша спільна плідна праця стане надійною запорукою щасливого майбутнього України. Бажаю усім нам миру та достатку! І пам’ятайте: щастя будується власноруч!

Зі святом вас, дорогі турківчани!

З повагою,
міський голова Турки
Геннадій Когут

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень