A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 47-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 21.03.2018 10:19
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

Скликання 47-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 20.03.2018 року - 29 березня 2018 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 47-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 47-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №8 від 12.11.2015 року
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Павлик В.Й.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кожушко С.С.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Німців Ю.М.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Харьо І.І.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кулаєву О.І.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Білас Р.В.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Галич В.Р.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Писанчин С.З.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Манжос Р.В.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Шацькому В.В.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Жавко П.В.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Жмурику М.М.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Сащин І.М.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Сащину М.М.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Сурмай І.С.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Ільницькому Е.Я.
  19. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Стерляніков Є.Є.
  20. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Мельник С.І.
  21. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Кузьмин П.В.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Даниляк М.Ю.
  23. Про розгляд заяви Вовчанського І.І.
  24. Про розгляд заяви Вовчанського М.М.
  25. Про розгляд заяви Крецул С.В.
  26. Про розгляд заяви Корчинського В.В.
  27. Про розгляд заяви Стебівки П.М.
  28. Про розгляд заяви Стебівки Т.О.
  29. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворської Г.М.
  30. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Музиці І.І.
  31. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Доротич Р.І.
  32. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворської Л.М.
  33. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Будз М.В.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Мачук В.В.
  35. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з будівництва гаража під будівництво житлового будинку Вишотравці І.С.
  36. Про розгляд заяви Гвоздінської О.Д.
  37. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Гвоздінському Н.О.
  38. Про розгляд заяви Дільного О.Р.
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Зубрицькій Т.В.
  40. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку під будівництво магазину з офісним приміщенням по вул.Міцкевича,14 «д» Кузьо Г.М.
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Кіпень Ф.І.
  42. Про розгляд заяви Місько Г.В.
  43. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Писанчин В.М.
  44. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з будівництва гаража під будівництво житлового будинку Семенків В.В.
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шевців В.М.
  46. Про розгляд заяви ПрАТ «ВФ Україна»
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлових будівель ТзОВ «Сила Струму»
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування гаражів Турківській районній раді
  49. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0640 з обслуговування будівлі котельні під будівництво багатоквартирного житлового будинку ТзОВ «СОБІНЬ»
  50. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0640 з обслуговування будівлі котельні під будівництво багатоквартирного житлового будинку ТзОВ «БУДКОМІНВЕСТИЦІЯ»
  51. Про передачу в постійне користування земельної ділянки комунальної власності для обслуговування церкви парафії Успіння Пресвятої Діви Марії.
  52. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Попіль М.М.
  53. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Самборській Н.З.
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Стахнів Л.Д.
  55. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Стахнів Л.Д.
  56. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Фазан І.С.
  57. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Чопику В.Я.

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ

Питання що пропонуються добавити з голосу:

58. Про затвердження Програми розвитку футболу та зокрема підтримки ФК «КАРПАТИ» ТУРКА для участі в чемпіонаті області з футболу на 2018 рік

59. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 21.12.2017 №1242 «Про бюджет Турківської міської ради на 2018 рік»

60. Про уточнення коштів по спеціальному фонду (забруднення атмосфери та водних ресурсів)

61. Про відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами та їх об’єднаннями

62. Про уточнення коштів спецфонду (бюджет розвитку)

63. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації

64. Про затвердження правил торгівлі на ринках на території Турківської міської ради

65. Про затвердження тарифів

МАТЕРІАЛИ  СЕСІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень