A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 09.08.2018 10:35
Кількість переглядів: 541

Турківська міська рада повідомляє, що з 08.08.2018 р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення проекту детального плану території земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража гр. Чернянською Оксаною Михайлівною площею 0,0075га в м.Турка, вул.А.Шептицького, 3/7 «г» Турківського району Львівської області.

Замовником розроблення проекту детального плану території є гр. Чернянська Оксана Михайлівна.

Розробником проекту детального плану території є Турківський відділ Львівського обласного проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро .

Проект детального плану території для вказаних потреб розроблений на підставі рішення 8 сесії 7-го скликання Турківської міської ради №315 від 08.04.2016р.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Турківської міської ради http://turka-mrada.gov.ua та в адміністративному приміщенні Турківської міської ради (кабінет секретаря міської ради) за адресою: пл.Ринок,26 м.Турка. За вказаною адресою також приймаються пропозиції громадськості щодо проекту детального плану території.

Пропозиції щодо детального плану території подаються з моменту виходу цього оголошення протягом 30 днів.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Гвоздінський Олександр Ярославович.

Громадські слухання з приводу даного питання будуть проводитися 07.09.2018р.  о 16:55 год. в сесійному залі приміщення Турківської міської ради за адресою: пл.Ринок,26 м.Турка.

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  "Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

ДЕТАЛЬНИЙ  ПЛАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень