A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 20.08.2018 10:53
Кількість переглядів: 478

Оголошення!

21 серпня 2018 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

Порядок денний:

  1. Про розгляд заяви Боберського В.С.
  2. Про розгляд заяви Боберського П.Ф.
  3. Про розгляд заяви Мишковського М.В.
  4. Про розгляд заяви Мишковського М.В.
  5. Про розгляд заяви Славич Ю.В.
  6. Про розгляд заяви Кріль Н.В.
  7. Про розгляд заяви Ковальчин В.Ф.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ в спільну сумісну власність для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Височанській А.В. та Штонді О.В.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Зубрицькій І.М.
  10. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку кадастровий номер 4625510100:01:013:0010 під будівництво та обслуговування цеху по виготовленню бетонних виробів Радецькому М.Б.
  11. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Білинському В.І.
  12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Марич О.П.
  13. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Фаєвич П.М.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Яцук І.М.
  15. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з категорії для ведення особистого селянського господарства на категорію під будівництво та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка по вул. Травнева Яцук І.М.
  16. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки  кадастровий номер 4625510100:01:028:0276 під будівництво та обслуговування нежитлової будівлі в м.Турка по вул. Міцкевича Хащівському Р.Я.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:012:0032 по зміні цільового призначення з категорії ведення особистого селянського господарства в категорію комерційного призначення для будівництво та обслуговування автомийки Новосельському І.І.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Синичич І.В.
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Шевців В.М.
  20. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Пелехович Б.Т.
  21. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Васильків В.В.
  22. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Когут П.П.
  23. Про розгляд заяви Тисовської Г.М.
  24. Про внесення змін до рішення від 27.07.2018 року № 1604 «Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Криванчик  Марії Степанівні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень