A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Організація ефективного поводження з відходами

Дата: 12.04.2018 10:59
Кількість переглядів: 576

Представник Турківської міської ради Львівської області, секретар міської ради Олександр Гвоздінський взяв участь у тренінгу "Організація ефективного поводження з відходами: як діяти органам місцевого самоврядування", який проводила міжнародна благодійна організація "Екологія.Право.Людина" у партнерстві з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації. На тренінгу розглядались питання: як організувати систему збору небезпечних відходів, вимоги до будівництва, рекультивації полігонів побутових відходів і спалювання відходів, здійснення контролю ОМС у сфері поводження з відходами та інші.

 

Довідкова інформація:

Проект ЄС «Українське громадянське суспільство за європейське поводження з відходами» реалізує Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» (ЕПЛ) у співпраці з неурядовою організацією «Екологічні ініціативи» (ЕІ). Мета проекту – підвищити ефективність системи управління відходами в Україні та зменшити негативний вплив відходів на довкілля.

МБО «Екологія-Право-Людина» працює над зміцненням верховенства права для захисту довкілля, розвитком екологічної освіти та культури.

НУО «Екологічні ініціативи» захищає право українців на здорове та безпечне довкілля.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень