A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 56-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 18.10.2018 11:04
Кількість переглядів: 531

Скликання 56-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 16.10.2018 року - 25 жовтня 2018 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 56-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 56-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд заяви Гайгель В.В.
  3. Про розгляд заяви Баранишин В.М.
  4. Про припинення права користування  земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Такалкою В.О.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тачалці П.І.
  6. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Міклюсевич В.П.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Міклюсевич В.В.
  8. Про припинення користування земельною  ділянкою для ведення особистого селянського господарства  Панькевич І.М.
  9. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Войтусік Н.С.
  10. Про припинення користування земельною  ділянкою для ведення особистого селянського господарства Созанською С.П.
  11. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд Кулик А.Б.
  12. Про припинення права користування земельними  ділянками для ведення особистого селянського господарства Кузьмак А.І.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кузьмин О.І.
  14. Про припинення права користування  земельною ділянкою для індивідуального житлового будівництва Круц В.О.
  15. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель та споруд
    Круц А.В.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Круц О.Р.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Руді Л.І.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бринчак Б.І.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бабич С.В.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кіцулі Р.С.
  21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Семенків І.А.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Білас І.М.
  23. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських  будівель та споруд Шацькому В.В.
  24. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Манжосу Р.В.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства  Мельникович В.І.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Шевців В.М.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства  Миськів М.І.
  28. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Ребій Г.В.
  29. Про зміну цільового використання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку Вишотравці І.С.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:014:0124 по зміні цільового призначення з категорії ведення особистого селянського господарства в категорію комерційного призначення для будівництво та обслуговування автомийки Блажівському В.М.
  31. Про розгляд звернення жителів вул.Поляна-бічна.

 

Питання що пропонуються добавити з голосу:

32. Про визнання повноважень депутата Турківської міської ради сьомого скликання Лоневської Оксани Орестівни

33. Про затвердження документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 4625510100:01:010:0208  для обслуговування магазину по майд.Т.Шевченка, 2/3

34. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0666 в короткострокову оренду для  обслуговування магазину терміном на 5-ть років Кропивницькому О.В

35. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0667  в короткострокову оренду для  обслуговування магазину терміном на 5-ть років Козловській Л.І.

36. Про виконання бюджету міської ради за 9-ть  місяців 2018 року

37. Про підтвердження розпорядження міського голови від 10.10.2018 №52-ОД «Про уточнення коштів загального фонду»

38. Про перекидку коштів загального фонду

39. Про уточнення коштів по спеціальному фонду

40. Про надання згоди на продовження терміну дії договору суборенди частини нежитлового приміщення по вул.Січових Стрільців, 64

41. Про внесення змін в рішення міської ради №1647 від 30.08.2018 року «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Турка, що підлягають передачі в оренду на умовах конкурсу у 2018 році»

42. Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 18.10.2018 року №116 «Про розгляд заяви Дзюкевич С.М. щодо переведення частини нежитлових приміщень  у житлове по майд.Шевченка, 24«б»

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень