A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ПОРЯДОК розміщення інформаційних наметів (наметів, столів, рекламних засобів і т. ін.) для здійснення агітаційних, інформаційних, роз’яснювальних рекламних заходів

Дата: 05.02.2019 11:07
Кількість переглядів: 1501

 

Фото без опису

Рішенням виконавчого комітету Турківської міської ради № 4 від 24.01.2019 року "Про затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів та визначення місць для їх розміщення на території Турківської міської ради" визначено місцем проведення зборів, мiтингiв, манiфестацiй i демонстрацій, інших масових громадських заходів політичного, культурно-просвітницького, релігійного xapaктеру в м.Турка , затверджено Порядок розміщення інформаційних наметів на підвідомчій території Турківської міської ради та визначено місця для розміщення інформаційних наметів.

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

Від 24.01.2019р.                                                  № 4                                                  м.Турка

 

Про затвердження Порядку розміщення

інформаційних наметів та визначення місць

для їх розміщення на території Турківської міської ради

 

Відповідно до статті 38 України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 12 Закону України «Про політичні партії в Україні», статті 20 Закону України «Про об’єднання громадян», частини п’ятої ст.21 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», статті 16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», з метою забезпечення дотримання на території м.Турка вимог Конституції України щодо вільного вираження громадянами своїх поглядів і переконань,  виконком Турківської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити місцем проведення зборів, мiтингiв, манiфестацiй i демонстрацій, інших масових громадських заходів політичного, культурно-просвітницького, релігійного xapaктеру в м.Турка – майдан Шевчнка, пл..Ринок.
  2. Затвердити Порядок розміщення інформаційних наметів на підвідомчій території Турківської міської ради (додається).
  3. Визначити місця для розміщення інформаційних наметів на підвідомчій території Турківської міської ради по вул.Молодіжна,44 (біля магазину «Оріон»), майд.Шевченка,біля культурного центру «Україна», пл..Ринок,біля пам»ячника С.Бандери з правої сторони  в м.Турка.
  4. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету міської ради Беседін В.І. забезпечити оприлюднення рішення виконкому на веб-сайті міської ради.
  5. Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань.

 

Міський голова                                                                                             Г.Й.Когут

 

Додаток

до рішення виконкому

від 24 січня 2019р. № 4

 

ПОРЯДОК
розміщення інформаційних наметів (наметів, столів, рекламних засобів і т. ін.) для здійснення агітаційних, інформаційних, роз’яснювальних рекламних заходів

 

Цей Порядок розроблено з метою забезпечення конституційних прав громадян на вільне збирання, зберігання, використання, поширення інформації та їх прав у відповідності до Конституції України, законів України «Про інформацію», «Про вибори Президента України», «Про вибори народних депутатів України», «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», „Про об’єднання громадян“, «Про свободу совісті та релігійні організації», «Про благоустрій населених пунктів».

Розміщення інформаційних наметів (наметів, столів, рекламних засобів і т. ін.), для здійснення агітаційних, інформаційних, роз’яснювальних рекламних заходів на території міста (окрім підприємницької діяльності) здійснюється у відповідності до цього Порядку та в спеціально встановлених для цього місцях.

Для розміщення інформаційного намету ініціатор, не пізніш ніж за п’ять днів, подає до виконавчого комітету міської ради заяву-повідомлення, у якій зазначається:

·         інформація про ініціатора розміщення інформаційного намету (назва політичної партії, блоку, громадської організації, релігійної організації, ПІБ фізичної особи, засоби зв’язку );

·         місце розміщення інформаційного намету;

·         мета розміщення інформаційного намету;

·         термін та години розміщення інформаційного намету;

·         відповідальний за діяльність інформаційного намету (ПІБ, адреса проживання, контактний телефон).

 

З метою забезпечення благоустрою території місць розміщення інформаційних наметів та прилеглої території власник інформаційного намету зобов;язаний підтримувати в належному санітарному стані місце розміщення інформаційного намету, для чого встановити урну для сміття та прибирати прилеглу територію в радіусі 2 метрів.

Інформаційні намети встановлюються таким чином, щоб не пошкодити тротуарну плитку, асфальтове покриття чи інші елементи благоустрою та не перешкоджати руху пішоходів, не заважати встановленню інших наметів (якщо такі присутні).

За порушення цього Порядку (незабезпечення належного санітарного стану, засміченість території, пошкодження тротуарної плитки, асфальтового покриття чи інших елементів благоустрою) ініціатор (власник) встановлення намету притягується до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою у порядку, передбаченому статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Керуючий справами(секретар) виконавчого комітету         Беседін В.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень