A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Звернення Турківської міської ради Львівської області до голови Верховної Ради України щодо негайного винесення законопроекту №8117 на розгляд Верховної Ради України

Дата: 02.04.2018 11:52
Кількість переглядів: 603

Звернення
Шановний Андрію Володимировичу!

За чотири роки війни українська влада не спромоглася дати рішучої відсічі агресору в жодній сфері. Антиросійські санкції, визнання Російської Федерації агресором - цього виявилося замало, щоб похитнути загарбницькі наміри Кремля щодо України. Щоб перемогти у війні, Україні слід діяти більш рішуче. Ми повинні бити точно в ціль - по Путіну і його свиті.

Його сильне й водночас слабке місце - гроші. Санкції, які запроваджує міжнародна спільнота проти Російської Федерації, спрямовані на те, щоб похитнути соціальну стабільність в Росії. Водночас, вони є болючими для найближчого оточення Путіна, яке рано чи пізно може скинути свого вождя. Україна ж продовжує імітувати санкції і дає росіянам спокійно заробляти на своїй території.

За даними НБУ, у нас наразі ведуть діяльність вісім банків з російським державним і приватним капіталом. І це не просто дрібні фінансові установи. Частка шести з них складає близько 30% статутного капіталу всієї банківської системи України. Росіяни володіють величезним торговельним центром у Києві та однією з відомих мереж зв’язку. І це лише верхівка айсберга.

Москва активно збирає гроші й через третіх осіб. Так, «Роснєфть» продала свої активи швейцарській компанії, власник якої має тісні зв’язки з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Ворог фактично хазяйнує у нас у тилу і завдає удару нам у спину. І ми маємо його звідси вигнати. Не просто дати розпродати свій бізнес і спокійно піти, а вирубати під корінь.

У Верховній Раді України зареєстрований проект закону № 8117 який спрямований на заборону роботи в Україні не тільки юридичним особам - резидентам країни-агресора, а й підприємствам, які зареєстровані у третіх країнах, але мають кінцевих бенефіціарів з Росії.

Ми свідомі, що після прийняття цього законопроекту нам доведеться подбати про нові робочі місця для тих людей, які були зайняті в російських структурах. Але іншого шляху у нас немає. Адже поки Москва однією рукою хазяйнує в кишенях наших громадян, другою вона душитиме за горло нашу країну.

Тому ми, депутати Турківської міської ради Львівської області, з метою захисту національних інтересів, національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України, її економічної самостійності, закликаємо - керівництво парламенту невідкладно винести законопроект № 8117 на розгляд Верховної ради України.

Таким чином ми можемо симетрично відреагувати на проведення псевдо «виборів» у анексованому Криму. Ми маємо бути рішучими, якщо не хочемо, щоб наступного разу президента Росії вибирали в Донецьку, Луганську, Одесі чи Харкові.

Прийнято на 47-й черговій сесії
7-го скликання Турківської міської ради
29 березня 2018 року

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень