A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 12.02.2018 12:23
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

Оголошення!

13 лютого 2018 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про затвердження детального плану території земельної ділянки кварталу забудови під будівництво індивідуальних житлових будинків, господарських будівель і споруд в м.Турка урочище «Осовня»
  2. Про розгляд заяви Пицюр В.М.
  3. Про розгляд заяви Кричківського І.М.
  4. Про розгляд заяви Кричківського І.М.
  5. Про розгляд заяви Мицяк І.С.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Сакаль М.І.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Кузьмак В.М.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Васьович С.Р.
  9. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Місько О.М.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Мельникович Й.М.
  11. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Цінкевич М.І.
  12. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Дульнявкою О.Р.
  13. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Панчишин Х.О.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Яворському М.Л.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Мамчук В.В.
  16. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Синичич І.В.
  17. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Янінович М.О.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі Маркович В.І.
  19. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Бліхар Т.В.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Шевців В.М.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Вовчанській О.О.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Когут І.М.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Когут І.М.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Маркович Л.В.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Рогач К.М.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Рогач К.М.
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі ПрАТ «Агросервіс»
  28. Про розгляд заяви Турківського ДЛГП «Галсільліс»
  29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для ТОВ «Житлобуд Галичина»
  30. Про продовження терміну дії договору від 27.12.2012р на земельну ділянку площею 0,0162га кадастровий номер 4625510100:01:013:0054 по вул.І.Франка,37/1 для обслуговування їдальні Яворському Р.В.
  31. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:029:0093 для обслуговування магазину Місько Л.І.
  32. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0507 для обслуговування нежитлового приміщення Солопатич Й.Й.
  33. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:029:0090 для обслуговування нежитлового приміщення Білинському М.І.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Іжику І.Б.
  35. Про зміну цільового використання земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Блажівському В.М.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Яворській С.Т.
  37. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мамчук Б.В.
  38. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Місько О.М.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень