A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Комісія по земельних питаннях

Дата: 19.06.2017 13:08
Кількість переглядів: 569

19 червня 2017 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

Порядок денний:

  1. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера» Кітраль Ю.В.,учасник АТО
  2. Про розгляд заяви Кітраль Ю.В. учасник АТО
  3. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Туркадля ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера» Кузьмин П.В. учасник АТО
  4. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Кузьо Д.Й.
  5. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Під кар’єром» Кузьо О.Б.
  6. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бабунич С.М.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Круц О.Р.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування торгового павільйону Співак М.М.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ комунальної власності в спільну сумісну власність для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Юричко О.О. Ільницькій А.О.
  10. Про передачу у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кричківському В.М.
  11. Про розгляд заяви Двунос В.І.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Ложінській Г.Д.
  13. Про розгляд заяви Слободнюк М.О.
  14. Про розгляд заяви Кузьмак М.В.
  15. Про розгляд заяви Марич О.П.
  16. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Габрикевич В.М.
  17. Про розгляд колективної заяви Турянської Ю.М., Кирилюк О.О. та Скабари Я.Г.
  18. Про розгляд колективної заяви Турянської Ю.М., Кирилюк О.О., Фазан Л.К. та Богайчик Н.Б.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень