A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 39-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 20.09.2017 14:05
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

Скликання 39-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження голови міської ради, 28 вересня 2017 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 39-те чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови із виконавчих питань, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовну проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про визнання повноважень депутата Турківської міської ради сьомого скликання Фролової Оксани Іванівни Стефаник Галини Ярославівни
  2. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №82 від 03.12.2015 року
  3. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №7 від 12.11.2015 року
  4. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера» Вільчинському О.В., учаснику АТО
  5. Про розгляд заяви Вільчинського О.В. учасника АТО
  6. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера» Баган ТМ., учаснику АТО
  7. Про розгляд заяви Баган Т.М. учасника АТО
  8. Про розгляд заяви Баган Т.М. учасника АТО
  9. Про розгляд заяви Періг В.М. учасника АТО
  10. Про розгляд заяви Турянського Ю.Б. учасника АТО
  11. Про розгляд заяви Ковальчин О.Я. учасника АТО
  12. Про розгляд заяви Доній С.І. учасника АТО
  13. Про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Кичера» Мельнику С.І., учаснику АТО
  14. Про розгляд зави ПАТ «Концерн Галнафтогаз»
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Дульнявка Д.І.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Дульнявка І.Д.
  17. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Пилипів С.І.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Миськів М.І.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Миськів М.І.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Черчович Г.Є.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Черчович Г.Є.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Богдан Л.П.
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Леньо М.О.
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Яруті Я.Л.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Прик В.М.
  26. Про розгляд заяви Севери М.І.
  27. Про розгляд заяви Гірник Б.С.
  28. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельник Б.Р.
  29. Про передачу у приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Михайлишин А.Я.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Павлик І.І.
  31. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі /кафе «Квітка Карпат»/ та передачу в короткострокову оренду терміном до 5- ти років Білинській Л.Л.
  32. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Горбей І.Д.
  33. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Тершовчин Л.Г.
  34. Про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлового приміщення та передачу в короткострокову оренду до 5-ти років Сенюга Т.О.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства  Михайлишин А.Я.
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Мамчук Б.В.
  37. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування індивідуального гаража Ільницькій-Рибчич Б.І.
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Солопатич С.І.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства  Будзінському В.М.
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Бойко І.В.
  41. Про розгляд заяви Іжик І.Б.
  42. Про розгляд заяви Яворського В.Й.
  43. Про розгляд заяви Биїка Р.А.

 

Проект рішення

Про визнання повноважень депутата Турківської міської ради сьомого скликання

Фролової Оксани Іванівни

Стефаник Галини Ярославівни

 

Відповідно до ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі постанов Турківської міської виборчої комісії Турківського району Львівської області від 10.09.2017 року №44 та №45, у зв’язку з визнання обраним депутатом у багатомандатному виборчому окрузі від Турківської районної організації політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Фролової Оксани Іванівни та від Турківської районної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Стефаник Галини Ярославівни на місцевих виборах, які відбулися 25.10.2015 року, внаслідок заміщення депутатів які вибули, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію про визнання обраними депутатами у багатомандатному виборчому окрузі на місцевих виборах, які відбулися 25.10.2015 року, наступного за черговістю кандидатів у депутати Турківської міської ради сьомого скликання від Турківської районної організації політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Фролової Оксани Іванівни, від Турківської районної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Стефаник Галини Ярославівни та визнання їх повноважень, прийняти до відома.
  2. Визнати повноваження депутата Турківської міської ради сьомого скликання Фролової Оксани Іванівни.
  3. Визнати повноваження депутата Турківської міської ради сьомого скликання Стефаник Галини Ярославівни.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань
    (Писанчин Л.В.).

Проект рішення

Про внесення змін до рішення

Турківської міської ради

№82 від 03.12.2015 року

 

З метою забезпечення ефективності виконання депутатом своїх повноважень перед громадою міста Турка, у зв’язку із достроковим припинення повноважень депутатів міської ради Яворського І.Я. та Сіданича С.Я., відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Закріпити депутата Турківської міської ради Фролову Оксану Іванівну обрану в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим округом міста №10 м. Турка вул. пл.Ринок: 2-24.
  2. Закріпити депутата Турківської міської ради Стефаник Галину Ярославівну обрану в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим округом міста №5 м. Турка вул. Молодіжна: 29, 33, 33Б, 35, 43, 50-68.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань (Писанчин Л.В.).

 

Проект рішення

Про внесення змін до рішення

Турківської міської ради

№7 від 12.11.2015 року

 

Відповідно до п.2 ст.26 та ст.47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Внести змін до рішення 1-ї сесії Турківської міської ради 7-го скликання №7 від 12.11.2015 року «Про обрання голів та затвердження складу постійних комісій», а саме:

 

  1. Вивести із складу постійної депутатської комісії по земельних питаннях Яворського Івана Ярославовича у зв’язку із достроковим припинення повноважень депутата міської ради.
  2. Ввести Фролову Оксану Іванівну в склад постійної депутатської комісії по земельних питаннях.
  3. Вивести із складу постійної депутатської комісії по благоустрою, екології та житлово-комунальних питаннях Сіданича Сергія Ярославовича у зв’язку із достроковим припинення повноважень депутата міської ради.
  4. Ввести Стефаник Галину Ярославівну в склад постійної депутатської комісії по благоустрою, екології та житлово-комунальних питаннях.

 

Проект рішення

Про погодження виділення земельної ділянки
за межами м.Турка для ведення особистого селянського

господарства в урочищі «Кичера»
Вільчинському О.В., учаснику АТО

 

Керуючись ст.ст.12, 92 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву №859 від 31.08.2017 року жителя м.Турка вул.Потік,34 Вільчинського Олександра Васильовича, учасника АТО про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка в урочищі «Кичера» для ведення особистого селянського господарства, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Погодити Вільчинському Олександру Васильовичу виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в м.Турка урочище «Кичера»» орієнтованою площею 0,15га.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви

Вільчинського О.В. учасника АТО

 

Розглянувши заяву № 858 від 31.08.2017 року Вільчинського Олександра Васильовича жителя м.Турка вулПотік,34, учасника АТО про виділення земельної ділянки для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка в схемі забудови яка буде розроблена після затвердження Генерального плану та згідно ст. 12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Вільчинському Олександру Васильовичу у виділенні земельної ділянки для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву Вільчинського О.В. після внесення змін в Генеральний план м.Турка.

 

Проект рішення

Про погодження виділення земельної ділянки

за межами м.Турка для ведення особистого селянського

господарства в урочищі «Кичера»

Баган Т.М., учаснику АТО

 

Керуючись ст.ст..12, 92 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву №881від 07.09.2017 року жителя м.Турка вул.І.Франка,58 Баган Тараса Михайловича, учасника АТО про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка в урочищі «Кичера» для ведення особистого селянського господарства, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Погодити Баган Тарасу Михайловичу виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в м.Турка урочище »Кичера» орієнтованою площею 0,15га.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Баган Т.М.

учасника АТО

Розглянувши заяву № 866 від 04.09.2017 року жителя м.Турка вул.І.Франка,58 Багана Тараса Михайловича, учасника АТО про виділення земельної ділянки для ведення садівництва в м.Турка та керуючись ст. 12, п.2»а» ст..60 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія  міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Баган Тарасу Михайловичу у виділенні земельної ділянки для ведення садівництва  в м.Турка у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву  Баган Т.М. після  внесення змін в Генеральний план м.Турка.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Баган Т.М.

учасника АТО

 

Розглянувши заяву № 880 від 07.09.2017 року жителя м.Турка вул.І.Франка,58 Багана Тараса Михайловича, учасника АТО про виділення земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва в м.Турка, в схемі забудови,яка буде розроблена після затвердження Генерального плану та керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія  міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Баган Тарасу Михайловичу у виділенні земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва  в м.Турка у зв’язку з відсутністю схеми кварталу забудови.
  2. Розглянути заяву  Баган Т.М. після  внесення змін в Генеральний план м.Турка.

Проект рішення

Про розгляд заяви Періг В.М.

учасника АТО

 

Розглянувши заяву №867 від 05.09.2017 року жителя с.Боберка Турківського р-ну Періг Володимира Михайловича, учасника АТО про виділення земельної ділянки під будівництво гаража в м.Турка по вул.І.Франка та керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія  міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Періг Володимиру Михайловичу у виділенні земельної ділянки під будівництво індивідуального гаража в м.Турка по вул.І.Франка у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву Періг В.М. після розроблення схеми кварталу забудови в м.Турка по вул.І.Франка.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Турянського Ю.Б.

учасника АТО

 

Керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розглянувши заяву №825 від 18.08.2017 року жителя м.Турка вул.Молодіжна, 38/10 Турянського Юрія Богдановича, учасника АТО про виділення земельної ділянки для під будівництво гаража по в м.Турка по вул.І.Франка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Турянському Юрію Богдановичу у виділенні земельної ділянки під будівництво індивідуального гаража в м.Турка по вул.І.Франка у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву Турянського Ю.Б. після розроблення схеми кварталу забудови в м.Турка по вул.І.Франка.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Ковальчин О.Я.

учасника АТО

 

Розглянувши заяву № 909 від 14.09.2017 року жительки м.Турка вул..В.Стуса,18/6 учасника АТО про виділення земельної ділянки для будівництва житлового будинку господарських будівель і споруд в м.Турка, в схемі забудови,яка буде розроблена після затвердження Генерального плану та керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія  міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Ковальчин Оксані Ярославівні у виділенні земельної ділянки для будівництва житлового будинку господарських будівель і споруд  в м.Турка у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву Ковальчин О.Я. після  внесення змін в Генеральний план м.Турка.

 

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Доній С.І.

учасника АТО

 

Розглянувши заяву № 898 від 13.09.2017 року жителя с.Сянки Турківського р-ну Доній Сергія Івановича, учасника АТО про виділення земельної ділянки під будівництво гаража та житлового будинку в м.Турка та керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія  міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Доній Сергію Івановичу у виділенні земельної ділянки під будівництво індивідуального гаража в м.Турка та житлового будинку у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву Доній С.І. після  внесення змін в Генеральний план м.Турка.

 

 

Проект рішення

Про погодження виділення земельної ділянки
за межами м.Турка для ведення особистого селянського

господарства в урочищі «Кичера»
Мельнику С.І., учаснику АТО

 

Керуючись ст.ст.12, 92 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 910 від 15.09.2017 року жителя м.Турка вул.А.Шептицького,3а/9 Мельника Сергія Івановича, учасника АТО про погодження виділення земельної ділянки за межами м.Турка в урочищі «Кичера» для ведення особистого селянського господарства, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Погодити Мельнику Сергію Івановичу виділення земельної ділянки за межами м.Турка для ведення особистого селянського господарства в  урочищі «Кичера» орієнтованою площею 0,15га.

Проект рішення

Про розгляд зави

ПАТ «Концерн Галнафтогаз»

 

Керуючись ст.12 3емельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву Публічного акціонерного товариства «Концерн Галнафтогаз» від 05.09.2017 за  №528 про надання згоди на передачу в суборенду фізичній особі Новосельському І.І. частину земельної ділянки орієнтованою площею 0,05га по вул.І.Франка, 83, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Відмовити ПАТ «Концерн Галнафтогаз» у наданні згоди на передачу в суборенду фізичній особі Новосельському І.І. частину земельної ділянки орієнтованою площею 0,05га по вул.І.Франка,83 так, як закінчився термін дії договору оренди зареєстрований за №46250004000045 від 24.07.2012р. на земельну ділянку площею 0,5265га, кадастровий номер 4625510100:01:014:0028 по вул.І.Франка,83 для обслуговування Автозаправочної станції.

 

 

Проект рішення

Про припинення права користування

земельною ділянкою для ведення особистого

селянського господарства Дульнявка Д.І.

 

Керуючись ст. 12 ст.140 п «б» Земельного кодексу України, п.34 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 0,0888га, 0,20га по вул.Звір ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити право користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства по вул.Звір орієнтованою площею 0,2888га Дульнявкою Данком Івановичем у зв’язку з його смертю ( свідоцтво про смерть серія І-СГ №443682 від 11.11.2016р.
  2. Земельну ділянку комунальної власності орієнтованою площею 0,2888 га перевести в землі не надані у власність та користування Турківської міської ради Ф 6зем 12(3).
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника міської ради Стефанську Г.М. внести зміни в земельно-облікові документи у зв’язку із припиненням права користування земельною ділянкою вказаною в пункті 1 даного рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію по земельних питань.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

комунальної власності для ведення особистого

селянського господарства Дульнявка І.Д.

 

Керуючись ст.ст.12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву №884 від 08.09.2017р жителя м.Турка вул.3вір, 25 Дульнявки Івана Даниловича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Дульнявці Івану Даниловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства в м.Турка урочище «Звір» орієнтованою площею 0,09га, 0,20га
  2. Гр.Дульнявці І.Д. замовити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського в ліцензованій організації у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію по земельних питаннях

 

Проект рішення

Про припинення права користування
земельною ділянкою для ведення
особистого селянського господарства

Пилипів С.І.

 

Керуючись ст.12, ст.140 п «б» Земельного кодексу України, п.34 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства орієнтованою площею 0,35 га по вул. Потік, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити право користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства по вул.Потік орієнтованою площею 0,35га Пилипів Стефанією Іванівною у зв’язку з її смертю (свідоцтво про смерть серія І-СГ №427893 від 18.07.2016р).
  2. Земельну ділянку комунальної власності орієнтованою площею 0,35га перевести в землі не надані у власність та користування Турківської міської ради Ф 6зем 12(3).
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника міської ради Стефанську Г.М. внести зміни в земельно-облікові документи у зв’язку із припиненням права користування земельною ділянкою вказаною в пункті 1 даного рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію по земельних питань .

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

комунальної власності для ведення особистого

селянського господарства Миськів М.І.

 

Керуючись ст.ст.12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 833 від 21.08.2017р жительки с.Явора вул.Широке,3 Турківського р-ну Миськів Марії Іванівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Миськів Марії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства в м.Турка по вул.Потік орієнтованою площею 0,36га.
  2. Гр.Миськів М.І. замовити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства в ліцензованій організації у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію по земельних питаннях.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення /відновлення/ меж земельної

ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування

житлового будинку господарських будівель та споруд

Миськів М.І.

 

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №832 від 21.08.2017 року жительки с.Явора вул.Широке,3 Миськів Марії Іванівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Потік,58 в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Миськів Марії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул. Потік,58 орієнтованою площею 0,04га.
  2. Гр.Миськів М.І. замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в ліцензованій організації та представити на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації щодо встановлення /відновлення/

меж земельної ділянки комунальної власності

в натурі /на місцевості/ для ведення особистого

селянського господарства Черчович Г.Є.

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №893 від 12.09.2017р жительки м.Турка вул. Б.Хмельницького,19 Черчович Ганни Євстахівни про надання дозволу на встановлення /відновлення/  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Черчович Ганні Євстахівні на виготовлення технічної документації по встановленню /відновленню/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства по вул.Поляна-бічна орієнтованою площею 0,0850га
  2. Гр.Черчович Г.Є. замовити технічну документацію по встановленню /відновленню/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства в ліцензованій організації та представити на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

/відновлення/ меж земельної ділянки в натурі

/на місцевості/ для обслуговування житлового будинку

господарських будівель та споруд Черчович Г.Є.

 

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №879 від 06.09.2017 року жительки м.Турка вул.Б.Хмельницького ,19 Черчович Ганни Євстахівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Б.Хмельницького ,19 в м.Турка ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Черчович Ганні Євстахівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Б.Хмельницького, 19 орієнтованою площею 0,10га.
  2. Гр.Черчович Г.Є. замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в ліцензованій організації та представити на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення /відновлення/ меж земельної

ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування

житлового будинку господарських будівель та споруд

Богдан Л.П.

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №872 від 06.09.2017року жительки м.Турка вул.Стельмаха,9 Богдан Любові Петрівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул.Стельмаха,9 в м.Турка ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Богдан Любові Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Стельмаха,9 орієнтованою площею 0,10га.
  2. Гр.Богдан Л.П. замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в ліцензованій організації та подати  на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

/відновлення/ меж земельної ділянки в натурі

/на місцевості/ для обслуговування житлового

будинку господарських будівель та споруд

Леньо М.О.

 

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №873 від 06.09.2017року жителя м.Турка вул.І.Франка 164 Леньо Миколи Орестовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд,по вул.Ів.Франка 164 в м.Турка ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Леньо Миколі Орестовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул. І.Франка, 164 орієнтованою площею 0,10га.
  2. Гр.Леньо М.О. замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в ліцензованій організації та подати  на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

/відновлення/ меж земельної ділянки в натурі

/на місцевості/ для обслуговування житлового

будинку господарських будівель та споруд

Яруті Я.Л.

 

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №888 від 08.09.2017 року жителя м.Турка вул.Молодіжна 64/4 Ярути Ярослава Любомировича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Сагайдачного, 171 в м.Турка ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Яруті Ярославу Любомировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул. Сагайдачного,171 орієнтованою площею 0,10га.
  2. Гр. Яруті Я.Л. замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в ліцензованій організації та представити на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

/відновлення/ меж земельної ділянки в натурі

/на місцевості/ для обслуговування житлового

будинку господарських будівель та споруд

Прик В.М.

 

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3 розділу VII «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про Державний земельний кадастр» та розглянувши заяву №840 від 23.08.2017 року жителя м.Турка вул.І.Богуна ,102 Прик Віталія Мар’яновича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Ів.Богуна, 102 в м.Турка ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Прик Віталію Мар’яновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.І.Богуна,102 орієнтованою площею 0,10га.
  2. Гр.Прик В.М. замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в ліцензованій організації та представити на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Севери М.І.

 

Керуючись ст.123 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву жителя м.Турка вул.Спадиста,7 Севери Мар’яна Івановича про внесення змін в рішення №1003 від 27.07.2017 року, щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування торгового павільйону в м.Турка по вул.Міцкевича 1 «а» на орієнтовану площу 0,0024га, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Відмовити Севері Мар’яну Івановичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування торгового павільйону в м.Турка по вул.Міцкевича, 1 «а» на орієнтовану площу 0,0024га у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Гірник Б.С.

Керуючись ст.123 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву жителя м.Турка вул.Молодіжна, 40/7 Гірника Богдана Степановича про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план території/ під будівництво індивідуального гаража по вул.Молодіжна, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Відмовити Гірнику Богдану Степановичу у наданні дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план території/ під будівництво індивідуального гаража по вул.Молодіжна, так як дана земельна ділянка входить в прибережно-захисну смугу р.Яблунька /25м/.

 

Проект рішення

Про передачу в приватну власність земельної

ділянки комунальної власності для будівництва

та обслуговування житлового будинку господарських

будівель та споруд Мельник Б.Р.

 

Керуючись ст.12, п.1 ст.83 ст.ст.116, 186 Земельного Кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву №863 від 31.08.2017року жителя м.Турка вул. Молодіжна 38/1 Мельник Богдана Романовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Середня, 121, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. Середня ,121 в м.Турка Мельнику Богдану Романовичу.
  2. Передати у постійне користування Мельнику Богдану Романовичу земельну ділянку комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул.Середня,121 в м.Турка площею 0,0656га кадастровий номер 4625510100:01:029:0089.
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М. внести зміни у земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про передачу у приватну власність земельної

ділянки комунальної власності для обслуговування

житлового будинку господарських будівель та споруд

Михайлишин А.Я.

 

Керуючись ст.12, п.1 ст.83 ст.ст.116, 186 Земельного Кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву №856 від 31.08.2017року жителя м.Турка вул.Травнева, 102 «а» Михайлишин Анатолія Ярославовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, по вул.Травнева, 102 «а», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. Травнева, 102 «а» Михайлишин Анатолію Ярославовичу.
  2. Передати Михайлишин Анатолію Ярославовичу у приватну власність земельну ділянку комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд площею 0,0990га кадастровий номер 4625510100:01:024:0123 по вул.Травнева,102 «а» в м.Турка Львівської області.
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М. внести зміни у земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про затвердження проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки та передачу в

приватну власність для ведення особистого

селянського господарства Павлик І.І.

 

Керуючись ст. 12, п. «б» ст.81, ст.ст.118, 121, 122 186 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та розглянувши заяву №882 від 07.09.2017року жителя м.Турка вул.Травнева, 14 «а» Павлика Ігоря Івановича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, та передачу в приватну власність ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити матеріали землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства Павлик Ігору Івановичу.
  2. Передати безоплатно в приватну власність Павлик Ігору Івановичу земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, площею 0,0090га , кадастровий номер 4625510100:01:023 :0041 по вул. Травнева.
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М. внести зміни у земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про затвердження документації землеустрою щодо

відведення земельної ділянки комунальної власності

для обслуговування нежитлової будівлі

/кафе «Квітка Карпат»/ та передачу в короткострокову

оренду терміном до 5- ти років Білинській Л.Л.

 

Керуючись ст.ст. 12, 93, 118, 122, 123, 124, 125 п.12 Перехідного Положення Земельного кодексу України, ст.23 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до Закону «Про оренду землі» від 02.10.2003 року та розглянувши заяву № 891 від 11.09.2017 року жительки м.Турка вул.Січових Стрільців, 212  Білинської Лесі Леонідівни про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі /кафе «Квітка Карпат»/ та передачу в короткострокову оренду терміном до 5- ти років, кадастровиий номер земельної ділянки 4625510100:01:013:0113, сесія міської ї ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі /кафе «Квітка Карпат»/ по вул.І.Франка, 75 Білинській Лесі Леонідівні.
  2. Передати Білинській Лесі Леонідівні в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельну ділянку комунальної власності кадастровий номер 4625510100:01:013:0113 площею 0,0400га для обслуговування нежитлової будівлі /кафе «Квітка Карпат»/ по вул.І.Франка, 75 в м.Турка.
  3. Передбачити в договорі оренди зобов’язання орендаря на щорічний розмір орендної плати із встановленням нових ставок від нормативно-грошової оцінки земель міста Турка.
  4. Договір оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4625510100:01:013:0113 зареєструвати в установленому законом порядку.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про передачу в приватну власність земельної

ділянки комунальної власності із земель

житлової та громадської забудови для

обслуговування житлового будинку

господарських будівель та споруд Горбей І.Д.

 

Керуючись ст.ст.12, 116, п.1 ст.118 ст.ст.121, 186 Земельного Кодексу України п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 876 від 06.09.2017 року жителя с.Сянки вул. Шкільна, 19/4 Горбея Івана Дмитровича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка, по вул. Січових Стрільців, 242, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка по вул. Січових Стрільців, 242 Горбею Івану Дмитровичу.
  2. Передати безоплатно у приватну власність Горбею Івану Дмитровичу земельну ділянку комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка, по вул. Січових Стрільців, 242 площею 0,1000га ,кадастровий номер 462510100:01:006:0113
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М. внести зміни у земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про передачу в приватну власність

земельної ділянки комунальної власності

із земель житлової та громадської забудови

для будівництва та обслуговування індивідуального гаража

Тершовчин Л.Г.

 

Керуючись ст.ст. 12, 116, п.1 ст.118 ст.ст.121, 186 Земельного Кодексу України, п.34 ст.26 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 874 від 06.09.2017року жительки м.Турка вул.І.Франка ,41 Тершовчин Людмили Геннадіївни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності та передачі в приватну власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул.І.Франка, 37/24 Г сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою, щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул. вул.І.Франка, 37/24Г Тершовчин Людмилі Геннадіївні.
  2. Передати безоплатно у приватну власність Тершовч

Проект рішення (з голосу)

Про скасування рішення сесії міської ради

№305 від 08.04.2016 року «Про надання дозволу

на розроблення містобудівної документації

/детальний план території/ на земельну

ділянку комунальної власності під будівництво

дитячого будинку сімейного типу церкві ЄХБ»

 

Керуючись ст.12 ст.141 п. «а» Земельного кодексу України, п.34 ст.26, ст.59 Закону України» Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву №553 від 18.09.2017року Церкви ЄХБ про скасування рішення №305 від 08.04.2016року «Про на


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень