A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Затверджено Положення про громадські слухання в місті Турка

Дата: 05.09.2017 14:55
Кількість переглядів: 578

Затверджено Положення
про громадські слухання в місті Турка

Керуючись ст. 13, ч. 1 ст. 59 та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до протоколу громадських слухань №9 від 22.08.2017 року - рішенням 38 чергової сесії Турківської міської ради 7-го скликання №1033 від 31 серпня 2017 року затверджено Положення про громадські слухання в місті Турка (додається).

Проект рішення був доопрацьований із врахування кращого досвіду міст України та Східної Європи. Положення передбачає можливість мешканцям самостійно ініціювати громадські слухання на тему, «яка їх цікавить», визначається предмет слухань, коло учасників, процедура ініціювання та проведення громадських слухань, а також порядок розгляду пропозицій та оприлюднення результатів.

У положенні зазначено, що ініціатором проведення громадського слухання може бути:

  1. ініціативна група членів територіальної громади в кількості від 3 до 9 осіб, обрана на зборах членів громади;
  2. не менше трьох громадських об’єднань, благодійних організацій, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, органів самоорганізації населення;
  3. група депутатів міської ради в кількості не менше мінімального чисельного складу постійної комісії, встановленого Регламентом ради;
  4. постійна комісія міської ради;
  5. виконавчий орган міської ради;
  6. міський голова.

Громадське слухання, ініціатором проведення якого виступає Турківський міський голова, міська рада, постійні депутатські комісії, не менше 4 депутатів або виконавчі органи міської ради, оголошується безпосередньо через оприлюднення відповідного оголошення.

Громадське слухання, ініціатором проведення якого виступають інші суб’єкти, проводиться при підтримці такої ініціативи не менше як 70 громадянами України, які постійно проживають у м. Турка – для загальноміських та 12 громадянами України, які постійно проживають у м. Турка – для місцевих (вулиця-будинки) у порядку, передбаченому цим положенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень