A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Коротке резюме реалізації Бізнес Проекту Карпати

Дата: 24.05.2017 15:14
Кількість переглядів: 634

Фото без опису 1. Реалізація даного проекту в частині створення і діяльності ПАТ КП (Публічне Акціонерне Товариство Комунальне Підприємство) проводиться виключно за кошти (прибуток), отримані від діяльності українського хедж фонду, створеного органом самоврядування через найнятий на конкурсній основі український комерційний банк, та діяльності першого американського хедж фонду, створеного американським банком, найнятим органом міського самоврядування через український банк, який буде діяти виключно на території США, а в частині створення і діяльності ПАТ СКП (Публічне Акціонерне Товариство Спеціалізоване Технологічне Комунальне Підприємство) проводиться виключно за кошти (прибуток), отримані від діяльності українського хедж фонду, створеного органом самоврядування через найнятий на конкурсній основі український комерційний банк, та діяльності другого американського хедж фонду, створеного американським банком, найнятим органом міського самоврядування через український банк, який буде діяти виключно на території США. Ніяких кредитів, позик чи застави майна, земель чи інших ресурсів проводитися не буде. Реалізацію п’яти великих проектів Бізнес Проекту Карпати будуть фінансувати виключно створені на території США підприємством Кіперман і Партнери п’ять окремих хедж фондів (окремо для кожного проекту), виключно за рахунок прибутків даних хедж фондів.

  1. Міська рада, в особі тендерного комітету і Підприємство К.І.П. через співпрацю з ПРОЗОРО узаконюють такий інструментарій торгівлі, як  опціони, ф’ючерси, форварди, свопи, векселі, трати, які широко використовуються у світовій практиці і майже не задіяні на українському ринку.
  2. Міська рада вкладає в даний Проект власних коштів – 10 000 грн. (одна акція ПАТ КП) і 1000 грн. (одна акція ПАТ СТКП).
  3. Діяльність як українських, так і американських банків і американських хедж фондів, задіяних в реалізації даного міжнародного Проекту буде контролюватися американським законодавством.
  4. Весь Проект буде реалізовуватися як на території України, так і на території США під егідою американської урядової установи, такої як Комерційна Служба США, яка є представником Департаменту Торгівлі США, що має статус Міністерства Уряду США.
  5. Діяльність ПАТ КП, направлена на забезпечення життєдіяльності м.Турка, а в подальшому і інших населених пунктів Карпатського регіону, буде проводитися виключно шляхом реалізації проектів і програм, прийнятих і затверджених на сесії органну самоврядування. При цьому, ніяких бюджетних коштів на реалізацію даних програм виділятися не буде.
  6. Жодна з п’яти великих програм даного Проекту, яка буде реалізовуватися через ПАТ СТКП, не може бути розпочата без затвердження на сесії органу місцевого самоврядування.
  7. Реалізація даного Проекту буде максимально прозорою. Всі документи будуть оприлюднюватися, обговорюватися і затверджуватися відповідними органами місцевого самоврядування.
  8.  Реалізація даного Проекту буде базуватися на кліринговій основі (Кліринг (англ. clear – очищати, вносити ясність) – система безготівкових розрахунків за товари, послуги, різні види цінних паперів, що базується на заліку взаємних вимог і зобов'язань. Кліринг сприяє прискоренню грошового обігу, його значному здешевленню порівняно з готівковим обігом.), що є додатковим сприятливим фактором для залучення банків до реалізації даної Програми.
  9. Проект є довготривалий і розрахований на кілька десятків років, що є привабливим для участі банків у реалізації даної Програми. 
  10. В результаті реалізації даного Проекту будуть створюватися нові робочі місця та відновлюватиметься інфраструктура нашого регіону.
  11. Участь в реалізації даного Проекту Турківської міської ради дасть додаткові стабільні надходження в міський бюджет, що забезпечить можливість прийняття і реалізації бізнес планів і програм розвитку міста.

Посилання на відео - https://www.youtube.com/watch?v=DL_lIt2ywwI&feature=youtu.be



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень