A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 15.08.2017 15:24
Кількість переглядів: 451

Фото без описуОголошення!

21 серпня 2017 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

 

 

Порядок денний:

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Рогач М.М.
  2. Про розгляд заяви Яворського В.Й.
  3. Про надання дозволу на  розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0638 для обслуговування торгового павільйону Набоковій В.М.
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Дульнявка О.Р.
  5. Про  надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної  ділянки  сільськогосподарського призначення під будівництво  житлового будинку господарських будівель і споруд Цолиган М.Й.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Чопик В.Я.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень