A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Термін подачі пропозицій по Громадському бюджеті завершився

Дата: 08.11.2018 15:44
Кількість переглядів: 531

ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ

31 жовтня закінчився термін подання заявок та пропозицій, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) у місті Турка на 2019 рік та списків мешканців міста Турка, які підтримують ці пропозиції (проекти).

Хочу зазначити про поступову тенденцію до збільшення.

Отже цього року маємо 5 проектів, а саме:

  1. Проект "Вухо, лапа, хвіст" передбачає собою зменшення кількості безпритульних тварин (собак та кішок) на території міста шляхом стерилізації, автор проекту - Марія Яворська, орієнтована вартість проекту - 35 тис.грн.
  2. Проект «Над Стриєм», передбачає облаштування території, встановлення огорожі спортивного майданчика по вул.Самбірська та стимулювання жителів міста до розвитку фізичного та спортивного виховання, автор проекту – Ігор Хомик, орієнтована вартість проекту – 50,5 тис.грн.
  3. Проект «Дитячий мотузковий майданчик», передбачає облаштування мотузкового дитячого майданчика на території ДНЗ №1 (садочок), автор проекту – Світлана Созанська, орієнтована вартість проекту – 50 тис.грн.
  4. Проект «За здоров’я і спорт», передбачає придбання та встановлення спортивно-ігрових елементів на вул.Травнева для забезпечення спортивного та фізичного виховання молоді та жителів міста, автор проекту – Ігор Павлик, орієнтована вартість проекту – 50 тис.грн.
  5. Проект «Велопарковка», передбачає встановлення велосипедних парковок та пропаганди здорового способу життя, автор проекту – Віталій Семенків, орієнтована вартість проекту – 25 тис.грн.

 

Попереду опрацювання, розгляд Ваших пропозицій та складання бланку-аналізу відповідності. Голосування за відібрані та погоджені комісією з питань бюджету, економіки та регуляторної політики проекти відбуватиметься на засіданні виконавчого комітету.

Одночасно повідомляємо, що в тестовому режимі цього року відбуватиметься голосування на офіційному сайті міського ради за посиланням http://bu.turka-mrada.gov.ua/uk. Для цього потрібно жителю м.Турка тільки зареєструватися за вищезазначеним посиланням.

 

Секретар міської ради
О.Гвоздінський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень