Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 38-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 23.08.2017 15:44
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

Скликання 38-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження голови міської ради, 31 серпня 2017 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 38-ме чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступник міського голови із виконавчих питань, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовну проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про надання дозволу на розробку детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови по вул.Круг Городище
  2. Про звільнення окремих категорій громадян від оплати вартості деяких адміністративних послуг, яка зараховується до міського бюджету
  3. Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для комунальних будинків
  4. Про затвердження Положення про громадські слухання в місті Турка
  5. Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами в м.Турка
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Рогач М.М.
  7. Про розгляд заяви Яворського В.Й.
  8. Про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки комунальної земельної ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0638 для обслуговування торгового павільйону Набоковій В.М.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Дульнявка О.Р.
  10. Про  надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної  ділянки  сільськогосподарського призначення під будівництво  житлового будинку господарських будівель і споруд Цолиган М.Й.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під будівництво індивідуального гаража Чопик В.Я.
  12. Про розгляд заяви учасника АТО Строменко С.В.
  13. Про розгляд заяви Мись М.Т.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Попіль М.М.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Писанчин І.О.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення садівництва Юричко О.О.
  17. Про передачу в приватну власність земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Ворон І.Р.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ в спільну сумісну власність для будівництва  житлового будинку господарських будівель та споруд Гошівському В.І., Місько Л.І.
  19. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Сіданича Сергія Ярославовича
  20. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Яворського Івана Ярославовича

 

Проект рішення

Про надання дозволу на розробку детального плану
території кварталу індивідуальної житлової забудови
по вул.Круг Городище

Відповідно до вимог ст.ст. 12, 38, 39 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 21, 24 Зукону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст.ст. 26, 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови на земельній ділянці орієнтованою площею 0,4298 га. по вул.Круг Городище в м.Турка.
  2. Виконкому Турківської міської ради виступити замовником детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови по вул.Круг Городище в м.Турка.
  3. Детальний план території кварталу індивідуальної житлової забудови по вул.Круг Городище в м.Турка. погодити у встановленому порядку і подати на затвердження Турківської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію по земельних питаннях (Миньо А.Я.).

 

Проект рішення

Про звільнення окремих категорій
громадян від оплати вартості деяких
дміністративних послуг, яка
араховується до міського бюджету

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським Союзом візового режиму для України», статті 20 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», постанови Кабінету Міністрів України від 2 листопада 2016 року № 770 «Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції», з метою забезпечення соціального захисту та фінансової підтримки окремих категорій громадян шляхом надання пільг на оплату вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити від оплати вартості адміністративної послуги, яка зараховується до місцевих бюджетів (70 відсотків) за оформлення ( у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, яка зараховується до міського бюджету, окремі категорії осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території міста Турка, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань.

Додаток до рішення
____ сесії міської ради 7 скликання
від ________.2017 №____

ПЕРЕЛІК

окремих категорій осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території міста Турка, звільнених від оплати вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, яка зараховується до міського бюджету

№ з/п

Категорія осіб звільнених від оплати вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її статус , яка зараховується до міського бюджету

1

Громадяни, віднесені до категорій першої та другої постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи

2

Інваліди Великої Вітчизняної війни та сім?ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, і прирівняні до них у встановленому порядку особи 

3

Інваліди І та ІІ груп

4

Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них (в тому числі учасники антитерористичної операції)

5

Ветерани Великої Вітчизняної війни

6

Діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування

7

Батьки та діти багатодітних сімей

8

Особи, у віці від 80 років

9

Бездомні особи та безпритульні діти (при наявності певного статусу)

 

Секретар міської ради                                                 О.Гвоздінський

 

Проект рішення

Про затвердження тарифів на послуги
з вивезення твердих побутових відходів
для комунальних будинків

Відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» (зі змінами), розглянувши клопотання КП «Турківське житлово-комунальне управління» від 10.05.2017 р. № 278, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», спираючись на висновок постійної депутатської комісії з питань економіки, бюджету та регуляторної політики та протоколу №8 від 19.07.2017 року громадських слухань, сесія міської ради

ВИРІШИЛА (пропозиція №1):

  1. Затвердити тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів від одного жителя комунального будинку в сумі 11,78 грн. та ввести їх в дію з наступного дня після публікації в районному часописі «Бойківщина».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Набокова Р.В.

ВИРІШИЛА (пропозиція №2):

  1. Затвердити тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів від населення (комунальні будинки):
    • вулиця Молодіжна будинок №2; вулиця В.Стуса будинок №33; вулиця Січових Стрільців будинок №33; вулиця Міцкевича будинки №№23, 45; вулиця Андрія Шептицького будинки №№7, 10; вулиця Б.Хмельницького будинки №№13, 18; майдан Т.Шевченка будинки №№21, 35; вулиця Поляна будинки №№22, 44; вулиця І.Богуна будинки №№10, 18; вулиця Пушкіна будинок №3 в сумі 0,48 грн. за один м.кв. загальної площі;
    • вулиця Молодіжна будинки №№18, 20, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 56, 58, 62, 64, 66; вулиця В.Стуса будинок №31; вулиця Січових Стрільців будинок №5 в сумі 0,67 грн. за один м.кв. загальної площі;
    • вулиця Молодіжна будинки №№9, 13, 15, 19; вулиця В.Стуса будинки №№2, 3, 7, 11, 15, 23, 37; вулиця Січових Стрільців будинки №№3, 5, 7,13, 15, 17, 17а, 21, 42, 70, 90, 106; вулиця Міцкевича будинки №№9, 10, 12, 18, 47; пл.Ринок будинки №№2, 3, 4, 7, 9, 10, 15, 16, 18, 19, 20, 22; вулиця Андрія Шептицького будинки №№3, 3а, 5, 9, 11; вулиця Б.Хмельницького будинки №№13, 15, 16, 26, 64; майдан Т.Шевченка будинки №№18, 20, 22, 32; вулиця Поляна будинок №50; вулиця І.Богуна будинок №3 в сумі 0,57 грн. за один м.кв. загальної площі;
  2. Дане рішення вступає дію з наступного дня після публікації в районній газеті «Бойківщина».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови із виконавчих питань Набокова Р.В.

 

Проект рішення

Про  затвердження Положення
про громадські слухання в місті Турка

Керуючись ст. 13, ч. 1 ст. 59 та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про громадські слухання в місті Турка (додається).
  2. Секретарю Турківської міської ради Гвоздінському О.Я. забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному Web-сайті міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань
    (Писанчин Л.В.).

 

Проект рішення

Про затвердження Положення про порядок
розміщення зовнішньої реклами в м.Турка

Відповідно до Закону України «Про рекламу», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою КМУ №2067 від 29.12.2003 року зі змінами та доповненнями, Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та Закону України «Про адміністративні послуги», керуючись ст.ст. 25, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Турківської міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами в м.Турка (додається).
  2. Визнати таким, що втратило чинність рішення сесії Турківської міської ради від 03 липня 2014 року №2250 «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами в м.Турка» .
  3. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Набокова Р.В.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної
документації із землеустрою щодо встановлення
( відновлення)меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) для обслуговування житлового будинку
господарських будівель і споруд Рогач М.М.

Керуючись ст. 12, Земельного Кодексу України, ст. 59, п. 34 част. 1, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.3 Прикінцевих та Перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр», та розглянувши заяву № 779 від 01.08.2017 року жителя м. Турка, вул.Молодіжна,31 Рогач Михайла Михайловича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.С.Стрільців,214 в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Рогач Михайлу Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.С.Стрільців,214 в м.Турка орієнтовною площею 0,05 га.
  2. Гр.Рогач М.М. замовити документацію із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в ліцензованій організації, погодити у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Яворського В.Й.

Керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та розглянувши заяву № 778 від 01.08.2017р. жителя м.Турка вул.Круг Городище,20  Яворського Володимира Йосифовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації землеустрою  по встановленню меж на місцевості на земельну ділянку по вул.Круг Городище,20 для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,10 га, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Відмовити Яворському Володимиру Йосифовичу у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі / на місцевості/ для обслуговування житлового  будинку господарських будівель та споруд по вул.Круг Городище,20 так як згідно Генерального плану м.Турка дана земельна ділянка входить в санітарно-охоронну зону очисних споруд.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на  розробку
експертно-грошової оцінки комунальної земельної
ділянки, кадастровий № 4625510100:01:028:0638
для обслуговування торгового павільйону Набоковій В.М.

Керуючись ст.12, 128 п.8 Земельного кодексу України, Постановою КМУ від 30.05.1997р. № 525 «Про методику нормативної грошової оцінки земель комерційного призначення» та розглянувши заяву № 792 від 08.08.2017р. жительки м.Турка вул.Шевченка,30а/7 Набокової Віри Михайлівни про надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності кадастровий  номер 4625510100:01:028:0638  в м.Турка по майд.Шевченка,6а/7 для обслуговування торгового павільйону ,сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Набоковій Вірі Михайлівні на виготовлення експертно-грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 4625510100:01:028:0638 площею 0,0021 га по майдану Шевченка,6а/7 для обслуговування торгового павільйону.
  2. Замовнику Набоковій В.М. провести оплату за виготовлення документації експертно-грошової оцінки земельної ділянки по майд.Шевченка,6а/7 кадастровий номер 4625510100:01:028:0638.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М..

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної
документації із землеустрою щодо встановлення
( відновлення)меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) для обслуговування житлового будинку
господарських будівель і споруд Дульнявка О.Р.

Керуючись ст. 12, Земельного Кодексу України, ст. 59, п. 34 част. 1, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Перехідних положень Закону України «Про земельний кадастр» ч.3, та розглянувши заяву № 777 від 31.07.2017 року жителя м. Турка, вул.Стельмаха,22 Дульнявки Олега Романовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.Стельмаха,22 в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Дульнявці Олегу Романовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.Стельмаха,22 в м.Турка орієнтовною площею 0,10 га.
  2. Гр.Дульнявка О.Р. замовити документацію із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в ліцензованій організації, погодити у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення містобудівної
документації /детальний план/ по зміні цільового
призначення земельної ділянки сільськогосподарського
призначення під будівництво житлового будинку
господарських будівель і споруд Цолиган М.Й.

Керуючись п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 118, 121,122,153 Земельного кодексу України, ст..10,17.19,21,24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», та розглянувши заяву № 769 від 28.07.2017р. жителя с.Ільник Турківського району Львівської області Цолиган Мар»яна Йосифовича на основі відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно індексний номер витягу 92575470 від 21.07.2017р. про надання дозволу на розробку містобудівної документації /детальний план/ землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки сільськогосподарського призначення кадастровий номер 4625510100:01:016:0081 під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.Потік,45 в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Цолиган Мар’яну Йосифовичу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки сільськогосподарського використання площею 0,1063 га кадастровий номер 4625510100:01:016: 0081 під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд в м.Турка по вул.Потік,45, що знаходиться у власності на основі відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно номер витягу 92575470 від 21.07.2017р.

2. Фінансування робіт та розроблення містобудівної документації здійснити за рахунок коштів Цолиган М.Й.

3. Виготовлену містобудівну документацію погодити та затвердити у встановленому законом порядку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію по земельних питаннях.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
комунальної власності під будівництво
індивідуального гаража Чопик В.Я.

Відповідно до ст.12,118,121,122 Земельного кодексу України,постанови КМУ від 20.05.2009р. № 489 «Про затвердження порядку надання вихідних даних для проектування об»єктів містобудування та на підставі заяви № 759  від 24.07.2017р. жителя м.Турка вул.І.Франка,72 Чопика Василя Ярославовича  про затвердження містобудівної документації /детальний план/ та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража по вул.І.Франка,72/1 «Г» в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити матеріали містобудівної документації /детальний план/ на розташування земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража по вул.І.Франка,72/1 «Г» Чопик Василю Ярославовичу.
  2. Надати дозвіл Чопик Василю Ярославовичу на виготовлення документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування індивідуального гаража по вул.І.Франка,72/1 «Г» орієнтовною площею 0.0090 га.
  3. Гр.Чопик В.Я. замовити проект землеустрою в ліцензованій організації погодити у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Турківської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію по земельних питаннях.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви учасника АТО
Строменко С.В.

Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 827 від 18.08.2017р. жительки м.Турка вул.Горішня Строменко Стефанії Василівни про виділення земельної ділянки під будівництво  гаража по вул..І.Франка в м.Турка, як учаснику АТО, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Строменко Стефанії Василівні у виділенні земельної ділянки під будівництво індивідуального гаража в м.Турка у зв’язку з відсутністю вільної земельної ділянки.
  2. Розглянути заяву Строменко С.В.  після розроблення  схеми кварталу забудови  по вул.І.Франка м.Турка.

 

Проект рішення

Про розгляд заяви Мись М.Т.

Керуючись ст. 12 Земельного Кодексу України, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 817 від 16.08.2017 року жительки м. Турка, вул.І.Франка,52 Мись Марії Теодорівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.І.Франка,51 в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

Відмовити Мись Марії Теодорівні у наданні дозволу на виготовлення технічної документації на встановлення та відновлення меж /на місцевості/ земельної ділянки для обслуговування житлового будинку по вул..І.Франка,51 так як згідно витягу про державну реєстрацію серія СЕА 027224  від 18.08.2011 р. являється власником 2/3 частки житлового будинку по вул.І.Франка,52.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення технічної
документації із землеустрою щодо встановлення
( відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) для обслуговування житлового будинку
господарських будівель і споруд Попіль М.М.

Керуючись ст. 12, Земельного Кодексу України, ст. 59, п. 34 част. 1, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.3 Прикінцевих та Перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр», та розглянувши заяву № 807 від 10.08.2017 року жителя м. Турка, вул.І.Богуна,6 Попіль Михайла Миколайовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.І.Богуна,6 в м.Турка, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Попіль Михайлу Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул.І.Богуна,6 в м.Турка орієнтовною площею 0,10 га.
  2. Гр.Попіль М.М. замовити документацію із землеустрою щодо встановлення / відновлення/ меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в ліцензованій організації, погодити у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки  та передачу в приватну
власність для ведення особистого селянського
господарства Писанчин І.О.

Керуючись ст. 12 п. «б» ст. 81, ст.ст. 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»» та розглянувши заяву №818 від 16.08.2017 року жителя м.Турка вул.Горішня,1 Писанчин Ігоря Орестовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, та передачу в приватну власність, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити матеріали землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства  Писанчин Ігорю Орестовичу.
  2. Передати Писанчин Ігорю Орестовичу безоплатно в приватну власність земельну ділянку  сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства  площею 0,0860 га, кадастровий номер 4625510100:01:003:0062, площею 0,2460 га кадастровий номер  4625510100:01:004:0009, площею 0,0388 га кадастровий номер 4625510100:01:003:0063 в м.Турка Львівської області.
  3. Спеціалісту-землевпоряднику Стефанській Г.М. внести зміни в земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки та передачу в приватну
власність для ведення садівництва Юричко О.О.

Керуючись ст. 12 п. «б» ст. 81, ст.ст. 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»» та розглянувши заяву №824 від 17.08.2017 року жителя м.Турка вул.І.Богуна,5/3 Юричко Олега Олексійовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити матеріали землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва Юричко Олегу Олексійовичу.
  2. Передати безоплатно в приватну власність Юричко Олегу Олексійовичу земельну ділянку для ведення садівництва  площею 0,0525 га, кадастровий номер 4625510100:01:015:0133 в м.Турка Львівської області.
  3. Спеціалісту-землевпоряднику Стефанській Г.М. внести зміни в земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про передачу в приватну власність
земельну ділянку комунальної власності із
земель житлової та громадської забудови для
обслуговування житлового будинку господарських
будівель та споруд Ворон І.Р.

Керуючись ст.ст. 12, 116, п.1 ст.118, ст.ст. 121, 186 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши заяву № 820 від 17.08.2017 року жительки м. Турка, вул.Зарічна,25  Ворон Ірини Романівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  для  обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Турка, по вул.Зарічна,25 «а», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м. Турка, по вул.Зарічна 25 «а»  Ворон Ірині Романівні.
  2. Передати безоплатно у приватну власність Ворон Ірині Романівні земельну ділянку комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд площею 0,0600 га, кадастровий номер 4625510100:01:016:0102 по вул.Зарічна,25 «а» в м.Турка Львівської області.
  3. Зобов’язати спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М. внести зміни у земельно-облікові документи міської ради.

 

Проект рішення

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою щодо
встановлення меж земельної ділянки
комунальної власності в натурі/на місцевості/
в спільну сумісну власність для будівництва
житлового будинку господарських будівель та споруд
Гошівському В.І., Місько Л.І.

Керуючись ст.12,ст.60 п.2 «а» Земельного кодексу України та розглянувши заяву № 808 від 10.08.2017року жителів м.Турка вул.С.Стрільців,135 Гошівського Володимира Івановича та Місько Любові Іванівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності /на місцевості/ в спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул.С.Стрільців,135, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Гошівському Володимиру Івановичу та Місько Любові Іванівні на   виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності /на місцевості/ в спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул.С.Стрільців,135 орієнтованою площею 0,10га.
  2. Гр.Гошівському В.І. та Місько Л.І. замовити технічну документацію по встановленню меж земельної ділянки комунальної власності в натурі /на місцевості/ в спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул..С.Стрільців,135 в ліцензованій організації та подати на сесію Турківської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на спеціаліста-землевпорядника Стефанську Г.М.

 

Проект рішення

Про дострокове припинення
повноважень депутата міської ради
Сіданича Сергія Ярославовича

Розглянувши заяву депутата Турківської міської ради 7 скликання Сіданича Сергія Ярославовича від 21.08.2017 про складення ним депутатських повноважень, керуючись п.2 ч.2 ст.5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», п.14 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити достроково повноваження депутата Турківської міської ради 7 скликання Сіданича Сергія Ярославовича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Турківської районної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.
  2. Надіслати дане рішення Турківській міській виборчій комісії для проведення заміщення депутата.
  3. Контроль за виконанням даного рішення доручити постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань (Писанчин Л.В.).

 

Проект рішення

Про дострокове припинення
повноважень депутата міської ради
Яворського Івана Ярославовича

Розглянувши заяву депутата Турківської міської ради 7 скликання Яворського Івана Ярославовича від 21.08.2017 про складення ним депутатських повноважень, керуючись п.2 ч.2 ст.5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», п.14 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити достроково повноваження депутата Турківської міської ради 7 скликання Яворського Івана Ярославовича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Турківської районної організації політичної партії ВО «Батьківщина», у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.
  2. Надіслати дане рішення Турківській міській виборчій комісії для проведення заміщення депутата.
  3. Контроль за виконанням даного рішення доручити постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності та гуманітарних питань (Писанчин Л.В.).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень