A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Привітання Турківського міського голови з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек

Дата: 28.09.2018 15:46
Кількість переглядів: 528

30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, ви - бібліотекарі, сприяєте всебічному розвитку особистості, виховуєте кращі громадські якості і патріотичні свідомості населення.

Тож з нагоди вашого професійного свята бажаю вам, дорогі бібліотекарі, творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української науки, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.

Від усієї душі бажаю вам і надалі залишатися теплим вогнищем культури і наснаги, щастя, добра і процвітання, міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, миру і благополуччя!

 

З повагою,
міський голова                                                   Геннадій Когут

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень