A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях

Дата: 19.11.2017 15:55
Кількість переглядів: 506

Оголошення!

20 листопада 2017 року о 1600год. в кабінеті секретаря міської ради (м.Турка, пл. Ринок, 26, ІІ поверх) розпочнеться засідання постійної депутатської комісії по земельних питаннях. Голова комісії Миньо А.Я. запрошує усіх заявників та бажаючих взяти участь у роботі комісії.

Порядок денний:

  1. Про розгляд заяви Синяк М.М.
  2. Про розгляд заяви Марич В.М.
  3. Про розгляд заяви Чех С.О. (ОЖБ)
  4. Про розгляд заяви Чех С.О. (ОСГ)
  5. Про розгляд заяви Чех С.О. (садівництво)
  6. Про внесення змін в рішення №1068 від 28.09.2017року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ комунальної власності для будівництва  житлового будинку господарських будівель та споруд» Миськів М.І.
  7. Про внесення змін в рішення №1067 від 28.09.2017року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності  в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства» Миськів М.І.
  8. Про  надання дозволу на розробку експертно-грошової оцінки  комунальної земельної ділянки, кадастровий  № 4625510100:01:029:0090 для обслуговування нежитлового приміщення Сенюгі Т.О.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Шевців Н.Г.
  10. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Шевців Н.Г.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства  Бліхар М.М.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Бліхар М.М.
  13. Про внесення змін в рішення №2401 від 16.10.2014 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки комунальної власності  під будівництво та обслуговування  індивідуального гаража» Лепіш Г.І
  14. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Пилипів С.І.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/  меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського  господарства Леньо М.О.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бліхар М.В.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Бліхар М.В.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства  Жданянчин І.І.
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Топитчак В.М.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Тисовському І.В.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмак М.В.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню /відновлення/ меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Кузьмак М.В.
  23. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Кузьмак М.В.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворській О.Б.
  25. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бабак І.Є.
  26. Про надання дозволу Львівському РЦГМ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/ по вул. Поляна,54
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва житлового будинку господарських будівель та споруд Кузьмин Б.М.
  28. Про розгляд заяви Панчишин Х.О.
  29. Про розгляд заяви Ференц А.Ю.
  30. Про розгляд заяви Синичич І.В.
  31. Про розгляд заяви Громадської організації «Учасники АТО Турківщини»
  32. Про розгляд заяви Кріль Н.В.
  33. Про розгляд заяви Левченко А.Е.
  34. Про розгляд заяви Ясінського Ю.С.
  35. Про  розгляд заяви Лозінського Р.Я.
  36. Про припинення дії договору №16 та №17 від 30.08.2017р оренди земельних ділянок для обслуговування нежитлових будівель по вул.Ів.Франка 33а та 33б Бабій А.П.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Будковському С.В.
  38. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Пуравець Б.В.
  39. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Пуравець Л.С.
  40. Про передачу в короткострокову оренду терміном до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:013:0112 для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. І.Франка ,1 Піхлик Б.Ф.
  41. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Піхлик Б.Ф.
  42. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Черчович Г.Є.
  43. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Черчович Г.Є.
  44. Про передачу в спільну сумісну власність  земельної ділянки комунальної власності   для будівництва та обслуговування   житлового будинку господарських будівель та споруд по вул.І.Франка,140 Юричко О.О. Ільницькій А.О.
  45. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських  будівель та споруд Лимар О.В.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Кричківському В.М.
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Саварин Я.М.
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Савка М.В.
  49. Про передачу в короткострокову оренду терміном  до 5-ти років земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:015:0135  для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд по вул. І.Франка ,36 Луб Г.С.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень