A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 68-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 18.06.2019 17:50
Кількість переглядів: 454

Скликання 68-го чергового засідання

сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 27 червня 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 68-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 68-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Джус В.Ф.
  3. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Полевщикову І.О.
  4. Про припинення користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства Павликом М.М.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Омелюх О.М.
  6. Про розгляд заяви Копитчак І.С.
  7. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/ на земельну ділянку комунальної власності під міський парк по вул. Потік, Турківській міській раді.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування майна районної комунальної власності-будівлі Турківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1,розташованої по вул.В.Стуса,16 Турківській районній раді.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському І.І.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Яворському М.А.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва  індивідуального гаража Галич З.З.
  12. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Роздольському Т.М.
  13. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Турянській О.Я.
  14. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Манюх Л.О.
  15. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Комарницькій Я.Л.
  16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Мельникович Й.М.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності в натуру для обслуговування нежитлової будівлі ПП «ТУР-АВТО».
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Лейко О.І.
  19. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Гав’як Р.І.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Вільчинській О.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень